Fårikål

Fårikål
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Nordisk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 06/11-2018

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Dette er basisversionen af retten. Man kan lave den i flere versioner. Man kan tilføre diverse krydderurter som dild – som helst skal stå alene eller timian, som fx kan kombineres med laurbær. Nogle foretrækker at jævne deres fårikål. Det gøres ved at drysse mel mellem lagene af lam og kål – eller (endnu bedre) at piske en smørbolle (halvt smør halvt mel) ind i noget af suppen, der hældes fra den færdige ret over i en mindre gryde – og tilbage i den færdige ret, når den er jævnet. Retten er god at fryse ned.
Husk endelig også, at fårikål er en af de sammenkogte retter, der næsten er bedre opvarmet dagen efter

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sandkage med citronmelisse

Vegetar

Tænd for ovnen på 170°C. Smøren blødgøres og røres let og luftigt med sukker. Æggen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Skovkage med bær

Fedtfattig mad

Æg, æggehvide og sukker kommes i en stor skål, og piskes med elpiskeren til en tyk cremet...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Frosting - Smørcreme

Vegetar

Rør ingredienserne sammen, konsistensen skal være sådan at du kan lave toppe der ikke fald...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag