Påske Hovedret Forår
Nutrition facts: 171.6 calories 1.0766666666667 carb 2.2945 fat 0.7 fiber 4.15 protein 1.0925 fat 0.85833333333333 sugar

Video: Fårikål

Fårikål

Fårikål

Fårikål
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Nordisk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 06/11-2018

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Dette er basisversionen af retten. Man kan lave den i flere versioner. Man kan tilføre diverse krydderurter som dild – som helst skal stå alene eller timian, som fx kan kombineres med laurbær. Nogle foretrækker at jævne deres fårikål. Det gøres ved at drysse mel mellem lagene af lam og kål – eller (endnu bedre) at piske en smørbolle (halvt smør halvt mel) ind i noget af suppen, der hældes fra den færdige ret over i en mindre gryde – og tilbage i den færdige ret, når den er jævnet. Retten er god at fryse ned.
Husk endelig også, at fårikål er en af de sammenkogte retter, der næsten er bedre opvarmet dagen efter

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Marianne Mogensens kanelkage

Vegetar

Mel,natron,sukker og kærnemælk blandes.margarine smeltes,alle ingreddienser blandes godt s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 389
Opskrift

Bagte auberginer

Vegetar
Proteinrig mad
Vegansk Mad

Skær auberginerne i skiver. Læg dem sammen igen, som om de var hele. Bag dem i ovnen ved...

  1
Sværhedsgrad: 2,0 / 5
views : 1388
Opskrift

Bønnesalat med cherrytomater og urtedressing

Vegetar
Vegansk Mad

Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 3 min. eller til de er møre. Afkøl dem under koldt van...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 727

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag