Påske Hovedret Forår
Nutrition facts: 25 calories 1.0766666666667 carb 2.2945 fat 0.7 fiber 4.15 protein 1.0925 fat 0.85833333333333 sugar

Video: Fårikål

Fårikål

Fårikål

Fårikål
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Nordisk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Tips & tricks

Dette er basisversionen af retten. Man kan lave den i flere versioner. Man kan tilføre diverse krydderurter som dild – som helst skal stå alene eller timian, som fx kan kombineres med laurbær. Nogle foretrækker at jævne deres fårikål. Det gøres ved at drysse mel mellem lagene af lam og kål – eller (endnu bedre) at piske en smørbolle (halvt smør halvt mel) ind i noget af suppen, der hældes fra den færdige ret over i en mindre gryde – og tilbage i den færdige ret, når den er jævnet. Retten er god at fryse ned.
Husk endelig også, at fårikål er en af de sammenkogte retter, der næsten er bedre opvarmet dagen efter

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Vandbakkelser kagemand

Vandbakkelser kagemand Kom vandet og smøren i en gryde. Lad det koge op til smørret smelt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 128
Opskrift

Bedstemors krydderboller

Vegetar
Proteinrig mad

Opskriften er til 20 krydderboller. Mælken opvarmes til den er lun, hvorefter først gær...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1064
Opskrift

Solbærdrømme

Vegetar

SolbærdrømmeForvarm ovnen til 165°C. Pisk smør og sukker i en stor skål, til massen e...

  4.5
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
views : 1668

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag