En lækker hovedret fra det norske køkken. Du kan lave fårikål på ca. 3 timer 15 minutter i alt. Læs mere om denne opskrift på vores side.

Fårikål

Fårikål
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Nordisk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 06/11-2018

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Dette er basisversionen af retten. Man kan lave den i flere versioner. Man kan tilføre diverse krydderurter som dild – som helst skal stå alene eller timian, som fx kan kombineres med laurbær. Nogle foretrækker at jævne deres fårikål. Det gøres ved at drysse mel mellem lagene af lam og kål – eller (endnu bedre) at piske en smørbolle (halvt smør halvt mel) ind i noget af suppen, der hældes fra den færdige ret over i en mindre gryde – og tilbage i den færdige ret, når den er jævnet. Retten er god at fryse ned.
Husk endelig også, at fårikål er en af de sammenkogte retter, der næsten er bedre opvarmet dagen efter

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce

Fjerkræ

Fyld: Østershatte og champignon hakkes groft. Svampe og løg svitses i smør eller margarine...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fransk suppe med kødboller

Fedtfattig mad
Kødretter

Tilsæt ris til vandet. Kog det i 5 min. og hæld vandet fra. Bland ris, kød, pisket æg,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Smoothie med melon

Vegetar
Vegansk Mad

Melonkødet skæres i tern og blendes med saften fra appelsinerne. (her kan man blende ister...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag