Video: Varm tranebær cider
Varm tranebær ciderKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Drink
6
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1.5 liter Tranebærsaft
-
2 liter Æblecider
-
0.5 deciliter Brun farin
-
4 stk Kanelstang
-
1.5 tsk Hel nellike
-
1 stk Citron
I en stor gryde blandes cider, tranebærsaft, farin, kanelstænger, nelliker og citron i skiver. Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det simre i 15-20 min. Fjern kanelstænger, nelliker og citronskiver med en hulske. Servér drikken varm.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laksesalat
Sådan laver du laksesalat Kom laksen i en skål og riv den fra hinanden (evt. med 2 gafler...
Knækbrød uden mel og gluten
Sprødt og glutenfri knækbrød Varm din ovn op på 200 grader varmluft og kog vand i e...
Rødtunge med aubergine-tomat kompot
Skær rødtungen i fileter på ca. 150 gram (eller få din fiskehandler til at skære dem ud fo...