Video: Varm tranebær cider
Varm tranebær ciderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1.5 liter Tranebærsaft
-
2 liter Æblecider
-
0.5 deciliter Brun farin
-
4 stk Kanelstang
-
1.5 tsk Hel nellike
-
1 stk Citron
I en stor gryde blandes cider, tranebærsaft, farin, kanelstænger, nelliker og citron i skiver.
Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det simre i 15-20 min.
Fjern kanelstænger, nelliker og citronskiver med en hulske.
Servér drikken varm.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet hjertesalat med citroncreme og ristede sesamfrø
Grillet hjertesalat med citroncreme og ristede sesamfrøRist sesamfrøene på en tør pande og...
Bøf Bourgogne 2
Brun kød og skinke i olie i et par omgange. Brun løg og champignoner i lidt olie. Læg...
Oksemørbrad på grill
Oksemørbrad på grillStart med at afpudse mørbraden. Bland alle ingredienser til marinaden,...