Video: Varm tranebær cider
Varm tranebær ciderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1.5 liter Tranebærsaft
-
2 liter Æblecider
-
0.5 deciliter Brun farin
-
4 stk Kanelstang
-
1.5 tsk Hel nellike
-
1 stk Citron
I en stor gryde blandes cider, tranebærsaft, farin, kanelstænger, nelliker og citron i skiver.
Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det simre i 15-20 min.
Fjern kanelstænger, nelliker og citronskiver med en hulske.
Servér drikken varm.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rosenkål med rasp
Rosenkål med raspSkyl rosenkålene. Skær et "X" i hver kål (ca. 0.25 cm dybt), så bliver de...
Bagt grønsagsmos
Kog kartofler og pastinak sammen i vand i ca. 15 min. Hæld vandet fra og damp grøntsagerne...
Persillesuppe
Bring hønsebouillon i kog i en suppegryde. Tilsæt de udskårne grøntsager, undtagen persill...