Video: Varm tranebær cider
Varm tranebær ciderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1.5 liter Tranebærsaft
-
2 liter Æblecider
-
0.5 deciliter Brun farin
-
4 stk Kanelstang
-
1.5 tsk Hel nellike
-
1 stk Citron
I en stor gryde blandes cider, tranebærsaft, farin, kanelstænger, nelliker og citron i skiver.
Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det simre i 15-20 min.
Fjern kanelstænger, nelliker og citronskiver med en hulske.
Servér drikken varm.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiseret rødkål
Braiseret rødkålStart med at snitte rødkålen, og skyl alle de snittede rødkål lige efter....
Langtidsstegt flæskesteg
Sådan laver du langtidsstegt flæskesteg Rids sværen hele vejen igennem til kødet.&nbs...
Birgittes Broccoliesalat
Skyl broccoli, Skær den i små buketter. Snit rødløg i fine skiver - mindre stykker Rør M...