Video: Sunde pizzasnegle
Sunde pizzasnegleKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
13
Tilberedningstid
55 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1.2 pakke Gær
-
2.5 deciliter Lunkent vand
-
125 gram Grahamsmel
-
375 gram Fuldkornsmel
-
1 tsk Havsalt
-
1 Æg
-
150 gram Gulerod
-
1 dåse Tomatpure
-
1 Rød peberfrugt
-
1 Gul peberfrugt
-
1 Hvidløg
-
6 skive Kyllingekød
-
150 gram Revet ost
Sunde pizzasnegle
Opløs gæret i en skål med lunken vand.
Riv derefter gulerødderne og kom dem i skålen, sammen med resten af ingredienserne.
Hæld dog melet i gradvist.
Når dejen er sammenhængen og lidt klistret hældes resten af melet på bordet og æltes ind i dejen.
Lad dejen hæve i 30 minutter.
Hak løg og peberfrugt i tern imens.
Efter dejen har hævet, ælt den igen på bordet og rul den til en lang pølse.
Smør overfladen med tomatpure eller hjemmelavet pizzasovs, og fordel grøntsagerne ovenpå.
Læg derefter de 6 skiver pålæg på langs og drys ligeledes med osten hen over.
Nu skal du rulle dejen som en roulade.
Den skal rulle fra den lange side.
Stram godt til i starten, så dine pizzasnegle hænger sammen.
Skær så snegle på ca. 2 cm og fordel dem på to bageplader med bagepapir.
Læg dem på en bageplade og drys med mere ost.
Sæt dem til sidst i ovnen på 200g i ca. 25 minutter til osten er gylden brun.
Der kan tilføjes yderligere eller andre grøntsager. Byt eksempelvis gulerødder ud med squash for at prøve en anden variation.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladeglade cookies
Smelt smør og de 100 g chokolade over vandbad.Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen, og...
Salat med bacon og vinaigrette
Rens salaten og læg den i en skål. Pensl brødene med olivenolie og bag dem i ovnen i ca....
Hokkaidosuppe
HokkaidosuppeHokkaidoen skylles godt og skæres midt over. Kernerne tages ud og resten af h...