Video: Struds i fad
Struds i fadKøkken:
Ingredienser:
Andet
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
400 gram Strudsefilet
-
4 spsk Smør
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
3 kvist Frisk timian
-
300 gram Frosen ærter
-
2 stk Løg
-
2 stk Bøftomat
-
800 gram Kartofler
-
3 kvist Frisk timian
-
1 spsk Olivenolie
-
2 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Frisk persille
Skær strudsekødet i tynde skiver og læg det i et smurt ovnfast fad, så det dækker bunden. Hæld smeltet smør over kødet og krydr med salt,peber og hakket timian. Bland hakket løg og ærter og hæld det over kødet. Skær tomaterne i skiver og læg dem hen over retten. Drys lidt salt på og dæk fadet med stanniol. Kartoflerne vaskes godt og skæres i tynde både, blandes med olivenolie, salt og timian. Begge fade stilles i ovnen ved 200 grader i ca.45 min. Drys friskhakket persille hen over tomaterne lige før serveringen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Baconbøf i tomat og fløde
Form bøfferne, krydr med salt og peber.Vikl 1 skive bacon omkring. Smør et ildfast fad og...
Helleflynderterrine med broccoli og hummer
Skær fisken i vilkårlige tern og afkøl kødet godt. Hak det i en food-processor, tilsæt lid...
Ostegratineret torsk med bagte tomater
Tænd oven på 200 grader.Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir.Krydr med salt o...