Video: Struds i fad
Struds i fadKøkken:
Ingredienser:
Andet
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
400 gram Strudsefilet
-
4 spsk Smør
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
3 kvist Frisk timian
-
300 gram Frosen ærter
-
2 stk Løg
-
2 stk Bøftomat
-
800 gram Kartofler
-
3 kvist Frisk timian
-
1 spsk Olivenolie
-
2 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Frisk persille
Skær strudsekødet i tynde skiver og læg det i et smurt ovnfast fad, så det dækker bunden. Hæld smeltet smør over kødet og krydr med salt,peber og hakket timian. Bland hakket løg og ærter og hæld det over kødet. Skær tomaterne i skiver og læg dem hen over retten. Drys lidt salt på og dæk fadet med stanniol. Kartoflerne vaskes godt og skæres i tynde både, blandes med olivenolie, salt og timian. Begge fade stilles i ovnen ved 200 grader i ca.45 min. Drys friskhakket persille hen over tomaterne lige før serveringen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Luftige teboller
Sådan laver du luftige teboller Smelt smørret og bland det med mælk og vand. Smuldr gær o...
Chokolade cupcakes
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.Bland mel og bagepulver sammen og...
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Laksestykkerne pensles på begge sider med olivenolie, citronsaft, salt og peber. Lad dem t...