Norske gærklejner

Norske gærklejner
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Nordisk

Bagværk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Fryse klejner ?

Spørgsmål:

Kan de fryses efter kogning?



Svar:
Nej - det vil jeg ikke tilråde. De vil blive kedeligt tørre tror jeg. Men du kan opbevare dem i en lufttæt dåse/plastbøtte i køleskab, så kan de godt holde sig i ca. 1 måned - hvis ikke der kommer for mange lækkersultne
"kagetyve" :-)

God jul !

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

20/12-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Solsikkeboller

Vegetar

Sådan laver du solsikkebollerNår du skal lave solsikkeboller, skal du starte med at smuldr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Snitter med chokolade

Vegetar

Ovnen forvarmes til 180°C. En kageform (18 x 28 x 3 cm) smøres. Bund og 2 sider af formen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ovnstegt kylling med kartofler

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Rens kyllingerne grundigt og læg dem i et stort fad. Skræl kartoflerne, del dem i mindre s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag