Norske gærklejner

Norske gærklejner
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Norsk

Bagværk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Fryse klejner ?

Spørgsmål:

Kan de fryses efter kogning?



Svar:
Nej - det vil jeg ikke tilråde. De vil blive kedeligt tørre tror jeg. Men du kan opbevare dem i en lufttæt dåse/plastbøtte i køleskab, så kan de godt holde sig i ca. 1 måned - hvis ikke der kommer for mange lækkersultne
"kagetyve" :-)

God jul !

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

20/12-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Cremet svampesuppe

Halver skalotteløgene og skær dem i tynde skiver, hvorefter de koges klare i smeltet smør....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Champignon tartatin med rucola og parmesan

Vegetar

Varm en 20 cm ovnfast pande op. Hakkede svampe og timian simrer i smørret så de stadig har...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Urtegårdskylling

Proteinrig mad
Fjerkræ

Gnid kyllingefileterne med salt, peber og Herbes de Provence. Pil og hak hvidløg og lø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag