Vegetarisk Vinter Bagværk Desserter Jul
Nutrition facts: 4600 calories 27.95 carb 19.5771 fat 0.35 fiber 3.8643 protein 9.59184 fat 19.483 sugar

Video: Norske gærklejner

Norske gærklejner

Norske gærklejner

Norske gærklejner
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Nordisk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 3,5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Fryse klejner ?

Spørgsmål:

Kan de fryses efter kogning?



Svar:
Nej - det vil jeg ikke tilråde. De vil blive kedeligt tørre tror jeg. Men du kan opbevare dem i en lufttæt dåse/plastbøtte i køleskab, så kan de godt holde sig i ca. 1 måned - hvis ikke der kommer for mange lækkersultne
"kagetyve" :-)

God jul !

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

20/12-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Varme mellemmadder med ost og krydderurter

Vegetar
Proteinrig mad

Smør halvdelen af brødskiverne med et tyndt lag smør, lidt dijonsennep og 2 skiver ost. Ko...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2322
Opskrift

Skaldyrsgratin med estragon Sabayon

Proteinrig mad
Fiskeretter

Smelt 1/8 af smørret i en pande ved medium varme. Steg først skalotteløg 1 min. Tilsæt der...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3436
Opskrift

Urtegårdskylling

Proteinrig mad
Fjerkræ

Kyllingefileterne gnides med salt, peber og Herbes de Provence. Hvidløg og løg pilles og h...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2947

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag