Norske gærklejner

Norske gærklejner
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Nordisk

Bagværk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Fryse klejner ?

Spørgsmål:

Kan de fryses efter kogning?



Svar:
Nej - det vil jeg ikke tilråde. De vil blive kedeligt tørre tror jeg. Men du kan opbevare dem i en lufttæt dåse/plastbøtte i køleskab, så kan de godt holde sig i ca. 1 måned - hvis ikke der kommer for mange lækkersultne
"kagetyve" :-)

God jul !

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

20/12-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Oksekød i grøn karry

Stærk mad
Kødretter
Fiskeretter

Snit peberfrugten i strimler. Del broccolien i mindre buketter. Skyl spinaten og slyng d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fasaner med majspandekager og anis-appelsin-koriandersauce

Fjerkræ

Forvarm ovnen på 200°C. Fasanerne krydres med salt og peber og svøbes i bacon. Varm smø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Appelsinmarmelade

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Skyl appelsinerne og skær dem i både. Kom dem i en gryde og dæk med vand. Lad det simre i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag