Norske gærklejner

Norske gærklejner
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Norsk

Bagværk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Fryse klejner ?

Nej - det vil jeg ikke tilråde. De vil blive kedeligt tørre tror jeg. Men du kan opbevare dem i en lufttæt dåse/plastbøtte i køleskab, så kan de godt holde sig i ca. 1 måned - hvis ikke der kommer for mange lækkersultne
"kagetyve" :-)

God jul !

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

20/12-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Cajungryde

Stærk mad
Kødretter
Fiskeretter
Fjerkræ

Opvarm olien i en stor gryde over medium varme. Svits de hakkede grøntsager samt finthakke...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Rødkål med kanel og anis

Vegetar
Vegansk Mad

Ovnen tændes på 160°C. Rengør og snit rødkål og skalotteløg fint. Bland alle ingredi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Krydret kartoffelpie

Vegetar

Dej: Mel, smør, sesamfrø, hørfrø og vand (1 dl) æltes sammen og stilles koldt mindst en ½...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag