Video: Simreret med lam, chorizo og kartofler
Simreret med lam, chorizo og kartoflerKøkken:
Ingredienser:
Spansk
10
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
500 gram Lammebryst
-
2 stk Grofthakket løg
-
2 stk Grøn peberfrugt
-
1 tsk Paprika
-
600 gram Chorizo pølse
-
1 kg Kartofler
-
3 stk Laurbærblad
-
2 spsk Olivenolie
-
3 stk Hvidløgs fed
-
1.5 deciliter Grøntsagsbouillon
Simreret med lam, chorizo og kartofler
Puds lammekødet af for fedt og skær det i mindre tern.
Opvarm olien i en gryde og steg først finthakket hvidløg, hakket peberfrugt og laurbærblad.
Kom salt og peber i og rør godt i gryden.
Lad det stege til det er blødt og gyldent.
Tilsæt paprika.
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Kom dem sammen med lammet ned i gryden.
Hæld derefter bouillon ved, så det næsten dækker kartoflerne.
Lad det koge i 40 min.
Skær chorizoen i skiver og kom det ned i gryden.
Det hele koges i 5 min. og din simreret med lam, chorizo og kartofler er færdig.
Bon appetit!
Simretter er herlige i efterårs- og vintermånederne. Prøv også denne skønne langtidssimrede kreolske oksegryde, eller denne gryderet med kyllingebryst og grøntsager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavet krabbesalat
Hjemmelavet krabbesalat Start med at hælde krabbekødet i en sigte, og lad det dryppe en l...
Bondens æblekage
Smuldr smør i melet.Tilføj salt, sukker, æg og fløde og ælt det hele sammen. Lad dejen hvi...
Æble-jordbær marmelade
Æble-jordbær marmeladeSkræl æblet og skær det i tern. Skyl og nip jordbærrene og skær dem...