Video: Langtidsstegt Oksefilet
Langtidsstegt OksefiletKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
8 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1200.14 gram Oksefilet
-
5 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 stk Løg
-
2 stk Gulerod
Sådan laver du en langtidsstegt oksefilet
Tænd ovnen på 75 grader - almindelig ovn.
Rids fedtet på oksefileten.
Pil fire fed hvidløg og pres to fed ud på undersiden af fileten.
Kværn peber over og drys med salt.
Gnid krydderierne ind på undersiden af kødet.
Læg kødet i et ovnfast fad.
Gentag processen med de to sidste fed hvidløg og mere peber og salt på fedtsiden af kødet.
Gnid det godt ind i kødet/fedtet.
Skræl gulerødderne og del dem på midten, pil løget og del det i fire.
Læg gulerødder og løg ned ved siden af fileten.
Pil de sidste hvidløgsfed fra hinanden, giv dem et godt tryk, så de bliver let maste.
Skær i skiver, og servér med brun sovs og kartofler.
Tilbehør til din langtidsstegte oksefilet
Som tilbehør til din langtidsstegte oksefilet passer kartofler og rodfrugter rigtig godt til. Du kan lade dig inspirere af vores opskrifter på blandt andet ovnbagte rodfrugter eller lave en lækker rødvinssauce til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marokkansk grøntsagscouscous
Varm ovnen til 225°C. Gør alle grøntsagerne klar: kom løgene i kogende vand 1 min. og pil...
Nachos supreme
Placer nachosene i et ildfast fad, drys cheddarosten over og sæt det i ovnen på 190 C indt...
Ciabattabrød
Dag 1, surdej: Rør gæren ud i vandet og bland melet i. Dæk skålen til og lad den stå fremm...