Video: Marineret hvidkålssalat med feta
Marineret hvidkålssalat med fetaKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hvidkål
-
3 spsk Kapers
-
35 gram Græskarkerner
-
1 bdt Frisk persille
-
50.75 gram Feta 40+
-
3 spsk Olivenolie
-
1.5 spsk Citronsaft
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Flydende honnig
-
0 Salt
-
0 Peber
Marineret hvidkålssalat med feta
Snit kålen meget fint, udelad stok og grimme yderblade.
Bland en marinade af olie, citronsaft, revet/presset hvidløg, honning, salt og peber.
Kom kål og kapers i, anret i en skål og lad gerne salaten trække en times tid.
Rist græskarkernerne på en varm pande, til de popper.
Skyl, tør/slyng og hak persillen.
Servering
Bland persillen i salaten, og smag salaten til med citronsaft, salt (husk fetaen er let syrlig og salt) og peber.
Drys med fetaost og græskarkerner
Hvidkål en fantastisk spise, som er sund, billig og rummer uanede muligheder. Spis det frisk, kogt, sauteret, fermenteret eller syltet.
Men en af de mest populære er selvfølgelig hvidkålssuppen, som også er en klassiker i det danske køkken.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tomatsuppe med oregano
Skold, og flå de 6 stk. tomater. Hak løg, hvidløg og tomater groft. Svits løgene, hæld tom...
Lasagne med årstidens svampe
Bechamelsauce: Smelt smørret i en lille gryde. Tilsæt melet og brun det over lav varme und...
Blue Chili
Blue Chili Stil Spriten til side og ryst Blue Curacao, vodka, hvid rom og gin sammen i en...