Video: Langtidsstegt and med belle de boskoop æbler
Langtidsstegt and med belle de boskoop æblerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
6 timer 0 minutter
Antal personer:
-
3 kg And
-
2 stk Belle de Boskoop æbler
-
1 liter Vand
-
2 spsk Køkkensalt
-
1 spsk Peber
-
8 stk Sveske
Langtidsstegt and med Belle de Boskoop æbler
Rens anden og gnid den med salt og peber, inden den fyldes med æblestykker og svesker, der har ligget i blød i vand nogle timer.
Luk hullet med kødnåle.
Læg anden med brystet nedad på en bradepande med rist og sæt den i en 130 grader C varm ovn (110 grader C ved varmluft).
Hæld vand i bradepanden og lad den stege fire timer, inden den vendes og steges yderlig halvanden til to timer.
I alt skal stegetiden være på ca. 6 timer.
Nu er skindet sprødt og lækkert, anden er saftig og mør, meget velsmagende og ikke svundet særlig meget.
Giv evt. lidt hård varme eller grill de sidste minutter.
Lav brun sovs af skyen fra bradepanden (husk at si skyen og skum for fedt) og server med brunede kartofler, rødkål og agurkesalat.
Evt: Afkøl den og partér den i passende portionsstykker.
Læg stykkerne på en rist (om aftenen når de skal serveres) og varm dem ved 250 grader i 10-20 min., penslet godt med andefedt, til de er varme, gyldne og sprøde
Tilbehør
Tilbehør til denne langtidsstegte and er mange, men en opskrift til en rigtig god og oplagt rødkålssalat samt brun sovs kan findes inde på opskriften til andelår med rødkålssalat og brun sovs. Brunede kartofler er selvskrevet til denne ret ligeledes, hvilket også gælder, som nævnt i fremgangsmåden, hjemmelavet agurkesalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillmarinade med rom og chili
Put alle ingredienserne i en beholder til en blender og blend dem til glat marinade.Marina...
Urte- og krydderstegt oksemørbrad med rødvinssauce
Beregn ca. 125-175 g.mørbrad pr.person (afhængigt af om der serveres forret/dessert) Sauc...
Hjemmelavet pizza med parmaskinke
Hjemmelavet pizza med parmaskinkeDu skal starte med at sætte dejkrogen på din røremaskine....