Video: Græskarpandekager
GræskarpandekagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
2.5 deciliter Sødmælk
-
100 gram Græskar på dåse
-
2 deciliter Hvedemel
-
2 deciliter Grahamsmel
-
2 tsk Bagepulver
-
1 spsk Sukker
-
0.25 tsk Kanel
-
1 knsp Revet muskatnød
-
0.25 tsk Ingefær
-
2 spsk Olie
Græskarpandekager
Bland alle ingredienserne i en skål og rør dem sammen til jævn dej.
Sørg for at melet ikke klumper.
Varm en pande godt op med smør. Lad smørret smelte og blive let brunt.
Hæld en smule dej på panden.
Vend pandekagerne når dejen begynder at boble i siderne.
Giv pandekagen 1 minuts tid på den anden siden til den har fået en let brun farve.
Servér pandekagerne varme og sammen med sirup eller en let flødeskum og bær.
Velbekomme!
Andre gode dessert pandekager
Græskarpandekager er et godt alternativ til den almindelige amerikanske pandekage, som du også finder på vores hjemmeside. Et andet godt alternativ er vores banan pandekager, der er sunde og lette at går til.
Træner du meget og har brug for mange proteiner, vil vi anbefale dig at prøve vores gode protein pandekager. Server pandekagerne sammen med friske bær og en god sirup til.
Spørgsmål:
Kan man bruge frisk græskar i pandekagrne, og hvor meget i så fald? Mona
Svar:
Hej , jeg tror ikke det er en god ide'.Måske kan du bruge de tørrede man kan købe?
Mvh Tomas
opskrifter.dk
24/08-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spicy mama
Begynd med at optø skaldyrene, hvis frosne benyttes. Rejerne og muslingerne skal af med de...
Indbagt kylling med sur sød sauce
Kyllingen skæres i mindre stykker. Olien kommes i en gryde, og varmes op til den er meget...
Små halloween pizzaer
Sådan gør duTænd ovnen på 220 grader (200 varmluft). Læg en bageplade ind, så den bliver v...