Video: Æggepandekage med fyld
Æggepandekage med fyldKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
125 gram Hvedemel
-
0.5 liter Mælk
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
Tilbehør
-
0 Skinke
-
0 Rød peberfrugt
-
0 Porre
-
0 Pikantost
-
0 Revet ost
Sådan laver du æggepandekage med fyld
Ingredienserne til æggerouladen blandes og hældes i en bradepande med bagepapir.
Æggepandekagen bages ved 200 grader til overfladen er gylden - regn med ca. 25 minutter.
Imens svitses fyldet på panden og osten røres i.
Fyldet smøres på æggerouladen og rulles forsigtigt.
Det hele skal afkøles, men kun en smule.
Den må gerne være lidt lun.
Velbekomme!
Tips og serveringsforslag til din æggepandekage med fyld
Der er ikke angivet specifikke mængder til tilbehøret da du selv kan vælge mængden af fyld alt efter behov. Tilsæt lidt revet ost til fyldet eller udelad det helt. Pikantosten kan også sagtens udskiftes med eksempelvis en neutral flødeost eller anden ost med smag. Server evt. en skive lækkert hjemmebagt rugbrød med surdej som tilbehør.
Opskrifter indeholdende æg
Søger du nemme opskrifter hvor ægget har en central rolle, så prøv for eksempel denne opskrift på æggekage med tun. Prøv også denne ret bestående af røræg med røget laks som både kan bruges som forret eller på frokostbordet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Herregårdsjødekager
Fremgangsmåde Rør sukker og smør sammen, og tilsæt resten af ingredienserne. Form dejen i...
Pommes anna
Pommes annaSkær de skrællede kartofler i tynde skiver - du kan evt. bruge et rivejern for...
Moskus-okse-frikadeller
MoskusfrikadellerMoskuskød, kartoffel og løg hakkes gennem en kødhakker én gang. Blandinge...