Video: Æggepandekage med fyld
Æggepandekage med fyldKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
125 gram Hvedemel
-
0.5 liter Mælk
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
Tilbehør
-
0 Skinke
-
0 Rød peberfrugt
-
0 Porre
-
0 Pikantost
-
0 Revet ost
Sådan laver du æggepandekage med fyld
Ingredienserne til æggerouladen blandes og hældes i en bradepande med bagepapir.
Æggepandekagen bages ved 200 grader til overfladen er gylden - regn med ca. 25 minutter.
Imens svitses fyldet på panden og osten røres i.
Fyldet smøres på æggerouladen og rulles forsigtigt.
Det hele skal afkøles, men kun en smule. Den må gerne være lidt lun.
Velbekomme!
Tips og serveringsforslag til din æggepandekage med fyld
Der er ikke angivet specifikke mængder til tilbehøret da du selv kan vælge mængden af fyld alt efter behov. Tilsæt lidt revet ost til fyldet eller udelad det helt. Pikantosten kan også sagtens udskiftes med eksempelvis en neutral flødeost eller anden ost med smag. Server evt. en skive lækkert hjemmebagt rugbrød med surdej som tilbehør.
Opskrifter indeholdende æg
Søger du nemme opskrifter hvor ægget har en central rolle, så prøv for eksempel denne opskrift på æggekage med tun. Prøv også denne ret bestående af røræg med røget laks som både kan bruges som forret eller på frokostbordet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbærtærte med pistaciemazarin
Jordbærtærte med pistaciemazarinMørdejDu skal starte med at lave en mørdej. Tag de 165 gra...
Ananasfyld
Forvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad. Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pis...
Kalkunburger
KalkunburgerI en stor skål blander du alle ingredienser sammen, når du har gjort dette, så...