Video: Æggekage med tun
Æggekage med tunKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
6 stk Æg
-
1 Letmælk
-
2 spsk Vand
-
1 tsk Basilikum
-
1 stk Løg
-
4 stk Tomat
-
15 Stegemargarine
-
1 Tun i vand
-
10 stk Sorte oliven
Pisk Æg, mælk, vand og basilikum let sammen.
Skær løget i terning og tomaterne i kvarte.
Svits løg og tomater let i margarine på panden.
Hæld æggemassen på.
Fordel tunfisken ovenpå.
Æggekagen stivner ved jævn varme, evt under låg, på ca 15 min.
Pynt med halve oliven og klippet purløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødtungepaupietter med tagliatelle samt tomat-purløgsflødesauce
Forvarm ovnen på 200°C.Vask og hak skalotteløg og persille og blend det sammen med lidt sa...
Kammusling de Provence
Sautér hvidløg, løg, auberginer (i små tern) i olivenolie på en pande i 5 minutter, tilsæt...
Mangosalat med kylling
Kog kyllingebrystet. Pil mangoerne og udsten dem. Skær kyllingen ud i små terninger, mens...