Video: Æggekage med tun
Æggekage med tunKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
6 stk Æg
-
1 Letmælk
-
2 spsk Vand
-
1 tsk Basilikum
-
1 stk Løg
-
4 stk Tomat
-
15 Stegemargarine
-
1 Tun i vand
-
10 stk Sorte oliven
Pisk Æg, mælk, vand og basilikum let sammen.
Skær løget i terning og tomaterne i kvarte.
Svits løg og tomater let i margarine på panden.
Hæld æggemassen på.
Fordel tunfisken ovenpå.
Æggekagen stivner ved jævn varme, evt under låg, på ca 15 min.
Pynt med halve oliven og klippet purløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem Bruschetta
Start med at riste ciabatta-brødskiverne i ovnen eller på en grillpande, indtil de er gyld...
Farserede courgetter
Vask courgetterne og skær dem igennem på langs. Skrab det meste af frugtkødet ud og hak d...
Krydret reje- citrongræssuppe
Skær forårsløg i skiver. Hak ingefæren. Snit citrongræs. Hak hvidløget.Læg alle ingrediens...