Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
6 stk Æg
-
1 Letmælk
-
2 spsk Vand
-
1 tsk Basilikum
-
1 stk Løg
-
4 stk Tomat
-
15 Stegemargarine
-
1 Tun i vand
-
10 stk Sorte oliven
Pisk Æg, mælk, vand og basilikum let sammen.
Skær løget i terning og tomaterne i kvarte.
Svits løg og tomater let i margarine på panden.
Hæld æggemassen på.
Fordel tunfisken ovenpå.
Æggekagen stivner ved jævn varme, evt under låg, på ca 15 min.
Pynt med halve oliven og klippet purløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Koreansk agurkesalat
Agurkerne skrælles og skæres i tynde skiver. De puttes i en skål, drysses med salt og tils...
Pizza Margarita
Bland håndvarmt vand, gær og olivenolie sammen. Tilføj mel og salt, ælt dejen sammen o...
Kylling med grøn pesto
Forvarm ovnen til 175°C. Skær en slids i midten af hver kyllingefilet (uden at skære ig...