Video: Dyregryde med champignon
Dyregryde med champignonKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
400 gram Dyresmåkød
-
10.15 stk Skalotteløg
-
2 stk Gulerod
-
250 gram Champignon
-
1 spsk Usaltet smør
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
6.8 stk Stødte enebær
-
2 deciliter Rødvin
-
1 deciliter Bouillon
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
1.2 spsk Rønnebærgele
-
1 stk Citron
Skalotteløgene gives et opkog. Skylles efterfølgende i koldt vand og pilles.
De skrællede gulerødder skæres i tern, svitses i lidt smør sammen med løgene og de rensede champignon.
Lad det stege under omrøring i nogle minutter.
Brun dyrekødet i tern, i smør i en gryde og krydr med salt og peber.
Bouillon og rødvin hældes ved og de stødte enebær tilsættes.
De svitsede grønsager blandes med kødet og småkoges i ca. 30-40 min.
Fløden tilsættes og smages til med lidt gelé og flere krydderier, hvis nødvendigt.
Tilbehør: Server med små, smørstegte kartofler (evt. aspargeskartofler) og en let waldorfsalat med æbler og bladselleri vendt i creme fraiche krydret med salt, peber og citron.
Smager godt - derfor god fornøjelse.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
357 Magnum
357 Magnum cocktailHæld rommen i et collins glas fyldt med isterninger. Tilsæt vodka og am...
Rabarbermarmelade
Sådan laver du en dejlig rabarbermarmeladeVask og skyl rabarber stænglerne , skær dem i s...
Mangosmoothie
Lav en mango smoothie:Skær mango i mindre stykker som så fryses ned inden du laver din man...