Video: Grillet kylling med shiitake-sauce
Grillet kylling med shiitake-sauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
11
Tilberedningstid
4 timer 30 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Frisk rosmarin
-
0,5 deciliter Olivenolie
-
150 gram hel kylling
-
2,5 deciliter Oksebouillon
-
2,5 deciliter Hønsebouillon
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
100 gram Bacon
-
250 gram Shiitake svamp
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
1 kvist Frisk salvie
Hak hvidløg og rosmarin fint. Bland olie, hvidløg og rosmarin i et fad.
Skær kyllingen i kvarte og læg stykkerne i marinaden i fire timer. Fadet skal stå koldt og overdækket. Kog de to slags bouillon og vinen i en gryde til det er svundet ind til ca. halvdelen (ca. 15 min.). Skær baconen i tynde, tændstikstore strimler. Steg baconen gylden på en pande. Overfør det færdige bacon til en skål og brug den samme pande til at stege de skiveskårne svampe. Tilsæt den indkogte bouillon samt fløde til svampene på panden. Lad det simre, til det har sauceagtig konsistens, tilsæt bacon og salvie og smag til med salt og peber. Klargør grillen. Fjern kyllingestykkerne fra marinaden og grill dem i ca. 30 min. De skal vendes en gang imellem. Servér kyllingen med saucen til.
Servér om muligt med nye kartofler og salat
Spørgsmål:
Är det lämpligt att tillaga rätten i ugnen? Vid vilken temperatur? Maj.
Svar:
Hej , det kan du göra vid 180 grader
Mvh Tomas
recept.se
15/07-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lagkage med ricotta og hindbær
Bland ricotta med sukker og kanel. Tilsæt appelsinsaft, rosiner og flødeskum. Blødgør l...
Sildefileter med ræddiker
Hæld marinaden fra silden, og skær dem i stykker og læg dem i en skål. Hakkede løg, æbles...
Tomatsuppe med oregano
Skold, og flå de 6 stk. tomater. Hak løg, hvidløg og tomater groft. Svits løgene, hæld tom...