Video: Hindbær macarons
Hindbær macaronsKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Mandelmel
-
250 gram Flormelis
-
190 gram Æggehvide
-
250 gram Sukker
-
0.7 deciliter Vand
-
1 knsp Salt
-
1 tsk Rød frugtfarve
-
200 gram Hindbærmarmelade
Hindbær macarons
Blend mandelmel og flormelis i en skål.
Pisk halvdelen af æggehviderne og vend dem i melblandingen med en dejskraber.
Rør forsigtigt til blandingen får en ensartet konsistens.
Kog sukker og vand i en gryde.
Sæt et sukkertermometer i massen og opvarm den, til den er 115° varm.
Pisk den anden halvdel af æggehviderne med saltet.
Tilsæt den varme karamel, mens der piskes.
Bliv ved med at piske til blandingen føles kold, når du rører ved bunden af skålen.
Rør frugtfarven i.
Vend den lyserøde æggemasse med mandeldejen, til dejen er glat, ensartet og fast.
Hæld dejen i en sprøjtepose og sprøjt dejen i små cirkler på en bageplade med bagepapir.
Bank til sidst forsigtigt på undersiden af bagepladen med flad hånd, så hver makron får en 'fod'.
Lad kagerne stå og tørre ved stuetemperatur i 30 min.
Bag kagerne i 12-15 min. ved 150° og lad dem afkøle på en bagerist.
Læg makronerne sammen med hindbærmarmelade.
Hindbærmacarons
Har du lyst til at servere andre desserter med hindbær for dine weekendgæster, så kig evt. på vores opskrift på Hindbærtærte eller cheesecake med hindbær.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Krabbe i kokossuppe
Skær peberfrugten i strimler. Opvarm olien i en wok. Steg kort karrypasta i olien, tilsæt...
Flødekartofler
FlødekartoflerSkræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Brug evt. et mandolinjern. Læg...
Butterdejssnegle med oliven
1. Lad butterdejen tø op i køleskabet.2. Hak oliven, soltørrede tomater, hvidløg og rosmar...