Video: Bananpandekager
BananpandekagerKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
1 tsk Kanel
-
1 tsk Kardemomme
-
1 knsp Køkkensalt
-
1 tsk Sukker
-
1 stk Æg
-
2.1 deciliter Sødmælk
-
20 gram Margarine til steging
-
1.2 stk Banan
Sådan laver du bananpandekager
Alle de tørre ingredienser røres sammen.
Derefter tilsættes æg og mælken lidt af gangen.
Dejen skal have en ret tyk konsistens.
Bananen moses og kommes i dejen.
Hver bananpandekage skal være mellem 1/2 og 1 deciliter, alt efter hvor store du gerne vil have, de skal være.
Steges i rigelig margarine.
Vendes når de bobler og har en let gylden farve.
Dine bananpandekager er nu færdige - velbekomme!
Mange variationer
Variationer:
Rør lidt bananskiver, blåbær eller tranebær i dejen til dine bananpandekager. Det smager skønt!
Hvis du ikke har så meget tid, kan du nemt opbevare dem i køleskabet i op til 3 dage og blot genopvarme dem, når de skal spises.
Vil du have den helt rigtige amerikanske smag, skal du bruge majsolie i dejen og til stegning.
Hvis du ønsker at gå helt bananas med den "amerikanske" version, så vil vi anbefale at du hælder ahorn-sirup og noget smør ud over pandekagerne - så får de et ægte amerikansk touch.
Du kan prøve at lave disse sunde amerikanske pandekager.
Du kan fx toppe dem med frugt og yoghurt, der er en lækker og fedtfattig topping.
Du kan også servere dem som en let og luftig dessert, prøv fx Amerikanske pandekager med kærnemælk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kinesiske forårsruller med sød chilidip
Skær kål, forårsløg, chili, ingefær og hvidløg i meget små stykker. Lynsteg sammen med res...
Spinat-ostegratin
Kom spinaten i en sigte og pres al vandet af den. Hak den groft med en kniv. Smelt smørret...
Siruplagkage
Margarine og sukker røres godt sammen. Æggene kommes i ét ad gangen, derefter tilsættes si...