Vinter Efterår Hovedretter Suppe
Nutrition facts: 1544 calories 22.045 carb 6.36425 fat 8.475 fiber 16.2045 protein 1.67725 fat 3.51 sugar

Video: Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Nemt at sætte sit eget aftryk på smagen

Du kan nemt stimulere smagen af suppen ved at tilsætte ingredienser, der komplementerer suppen - prøv fx med timian, persille, hvidløg eller rodfrugter. Du kan toppe det med at servere friskbagt franskbrød eller boller til.


Flere tips til din suppe med fjerkræ

En anden måde at tilsætte din kyllingesuppe ekstra smag er ved at tilføje kød- og melboller. Du kan finde inspiration til dine kødboller her på hjemmesiden. Kødbollerne giver dig også råderum til at variere indholdet af retten til forskellige dage, hvor du fx. kunne bruge noget af hønen til at lave to andre dansk klassikere nemlig tarteletter og hønsesalat.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Alt i et fad med oksekød

Stærk mad
Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Giv dem et lille opkog i ca. 10 min. tag dem op og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2718
Opskrift

Polenta med bagte tomater og persille

Vegetar
Proteinrig mad
Fedtfattig mad

Sådan laver du polenta med bagte tomater og persilleHalvér tomaterne, drys dem olie, salt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3182
Opskrift

Asiatisk salat m. kylling

Proteinrig mad
Fjerkræ

Bland alle ingredienserne.

  4
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2948

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag