Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1382 calories 22.045 carb 6.36425 fat 8.475 fiber 16.2045 protein 1.67725 fat 3.51 sugar

Video: Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Nemt at sætte sit eget aftryk på smagen

Du kan nemt stimulere smagen af suppen ved at tilsætte ingredienser, der komplementerer suppen - prøv fx med timian, persille, hvidløg eller rodfrugter. Du kan toppe det med at servere friskbagt franskbrød eller boller til.


Flere tips til din suppe med fjerkræ

En anden måde at tilsætte din kyllingesuppe ekstra smag er ved at tilføje kød- og melboller. Du kan finde inspiration til dine kødboller her på hjemmesiden. Kødbollerne giver dig også råderum til at variere indholdet af retten til forskellige dage, hvor du fx. kunne bruge noget af hønen til at lave to andre dansk klassikere nemlig tarteletter og hønsesalat.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pebernødder

Vegetar

PebernødderBland mel, hjortetaksalt og krydderier sammen i en stor skål. Hak derefter fast...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2606
Opskrift

Frosting - Smørcreme

Vegetar

Rør ingredienserne sammen, konsistensen skal være sådan at du kan lave toppe der ikke fald...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1807
Opskrift

Gul suppe med nye gulerødder

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Gulerødder, skalotteløg og hvidløg svitses i lidt olie til de er bløde, de må ikke tage fa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 935

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag