Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 773.6 calories 22.045 carb 6.36425 fat 8.475 fiber 16.2045 protein 1.67725 fat 3.51 sugar

Video: Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 Hours0 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Nemt at sætte sit eget aftryk på smagen

Du kan nemt stimulere smagen af suppen ved at tilsætte ingredienser, der komplementerer suppen - prøv fx med timian, persille, hvidløg eller rodfrugter. Du kan toppe det med at servere friskbagt franskbrød eller boller til.


Flere tips til din suppe med fjerkræ

En anden måde at tilsætte din kyllingesuppe ekstra smag er ved at tilføje kød- og melboller. Du kan finde inspiration til dine kødboller her på hjemmesiden. Kødbollerne giver dig også råderum til at variere indholdet af retten til forskellige dage, hvor du fx. kunne bruge noget af hønen til at lave to andre dansk klassikere nemlig tarteletter og hønsesalat.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Marcipansmåkager

Vegetar

Start med at smutte mandlerne. Bland herefter alle ingredienser undtagen mel og bagepulver...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 576
Opskrift

Jordbærsalat

Vegetar

Sådan laver du jordbærsalat Rist valnødderne i lidt olie på en pande. Fjern toppen fra jor...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 159
Opskrift

Brunede Kartofler

Vegetar

Sådan laver du brunede kartoflerSkræl kartoflerne og kog dem i saltet vand. Lad dem dereft...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 262

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag