Video: Köfte fra Grækenland
Köfte fra GrækenlandKøkken:
Ingredienser:
Græsk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 Franskbrød
-
0.5 deciliter Letmælk
-
1 stk Løg
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
2 stk Æg
-
1.5 spsk Frisk persille
-
1 spsk Citronsaft
-
1 spsk Olivenolie
-
75 gram Parmesan ost
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Frisk timian
-
1 deciliter Hvedemel
Skær skorpen af brødskiverne og udblød dem i mælken.
Pil løget og hak det fint.
Rør det hakkede kød med løg, æg og persille, citronsaft, 1 spsk olivenolie, parmesanosten, krydderierne og de udblødte brødskiver til en smidig fars.
Lad farsen hvile tildækket i 30 min.
Form derefter farsen til små aflange frikadeller - ca. 1 spsk fars pr. frikadelle - vend dem i mel og steg dem sprøde i olivenolie - lige akkurat gennemstegte, men stadig bløde og saftige indeni.
Server dem gloende varme med ovnstegte kartofler, tzatziki, og et godt brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta all'amatriciana
Hak løg, gulerod og selleri og steg det i en gryde. Tilsæt tomat og chili og lad det simre...
Oksekødsuppe
Hak løg, skær peber og forårsløg i hhv. tern og ringe og pres hvidløg.Put løg og hvidløg i...
Penne med spinat, feta og oliven
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.Dressing: Bland olivenolie, balsamico og knust h...