Video: Flødekaviar
FlødekaviarKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
100 gram Flødeost 70+
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
2 tsk Citronsaft
-
1 spsk Frisk purløg
-
4 Franskbrød
-
100 gram Stenbiderrogn
-
2 stk Tomat
-
1 spsk Frisk purløg
Flødeosten moses med en gaffel og røres op med creme fraiche,finthakket purløg, citronsaft, salt og peber.
Først fordeles flødeost-blandingen på det ristede franskbrød og herpå lægges stenbiderrogn.
Pynt med salatblade, purløg og tomatbåde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiseret lammehals med piment d'espelette
Krydr halsen godt (hel eller i skiver), og vend i hvedemel. Brun godt af i en gryde. Tag o...
Chokolademoussetærte
Læg bagepapir i bunden af en springform, 24 cm i diameter, så det sidder fast mellem forme...
Blufærdige hakkebøffer
Det hakkede oksekød æltes med æg, rasp, salt, peber og presset hvidløg. Kødet formes til h...