Video: Pizzabund af kartoffel
Pizzabund af kartoffelKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
1 pose Kartoffelmos i pose
-
4 deciliter Vand
-
1 deciliter Tomatketchup
-
1 Æg
Pynt
-
1 dåse Flåede tomater
-
4 spsk Løg
-
6 Pølse
-
1 tsk Oregano
-
100 gram Revet ost
Pizzabund af kartoffel
Pisk kartoffelmospulver, vand, tomatketchup og æg godt sammen i en skål.
Spred herefter massen jævnt ud på et stykke bagepapir.
Bag din pizzabund af kartoffel i 20 minutter ved 200 grader (alm. ovn), indtil den er gylden og sprød.
Pizzafyld
Mos de flåede tomater og spred det over den forbagte kartoffelmasse sammen med de hakkede løg.
Drys med revet ost og oregano.
Skær herefter pølserne i skiver og fordel dem på pizzabunden.
Pizzaen med fyld bages i 12-15 minutter ved 200 grader (alm. ovn).
Velbekomme.
Toppingmuligheder
Det gode ved pizza er, at der findes udgaver for enhver smag. Hvis du er vild med rejer og muslinger, så skal du helt sikkert prøve denne opskrift, som er meget velsmagende. Vi har også en opskrift på kartoffelpizza, der plejer at være et sikkert hit, hvis du er vegetar.
En anden måde at lave pizza på
Vidste du, at det er muligt at lave en pizza i en bradepande? Den er god nok - pizzabunden bliver lidt tykkere end normalt, og så smager den altså bare godt. Måske har du allerede fået denne slags pizza i din barndom, men hvis ikke, så kan vi godt anbefale dig at prøve den.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sellerisuppe
SellerisuppeHak skalotteløg og hvidløgsfed fint og svits dem i olie under middel varme. De...
Kylling på dåse
Kylling på dåseKyllingen rengøres og drysses indvendigt med timian.Ingredienser til marina...
Krydderkage
Sådan laver du krydderkage Tænd ovnen og indstil den på 170°C. Pensl en form med smeltet s...