Video: Pizza Marinara
Pizza MarinaraKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
13
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
1.5 deciliter Vand
-
1 spsk Olivenolie
-
0.5 tsk Bordsalt
-
250 gram Hvedemel
-
4 stk Tomat
-
160 gram Frosne rejer
-
160 gram Muslinger på dåse
-
1 spsk Frisk oregano
-
8 stk Basilikumblade
-
200 gram Mozzarella 30+
-
2 spsk Revet parmesan
-
2 spsk Olivenolie
Opløs gæren i den lune væske. Tilsæt olie, salt og mel lidt ad gangen og ælt dejen sej og smidig. Strø lidt mel over og lad dejen hæve i 1 time til dobbelt størrelse. Del derefter dejen i dele (1 pr. person) og rul dem ud ca. ½ cm. tykke. Læg bundene på bageplade med bagepapir og lad dem hæve ca. 30 minutter. Læg tomatskiver taglagt på dejen. Kom rejer og muslinger på og drys med salt,peber og hakket oregano. Læg osten over og drys med revet parmesan. Dryp med olien og bag pizzaerne i en 225°C varm ovn i ca. 20 min. I varmluftovn ved 200°, kan man sagtens bage flere plader ad gangen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kokoskage
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en kageform. Rør melet sammen med bagepulver og salt. Pis...
Indisk krydret fisk med agurkerelish
Riv ingefær og hak hvidløg. Rør marinaden sammen i en skål og vend tunsteaks heri. Dæk sk...
Berlinere
Gæren udrøres i den lunkne mælk, smør, sukker, æg og mel tilsættes. Dejen arbejdes godt ig...