Sommer Vegetarisk Børnevenlig mad Desserter
Nutrition facts: 228 calories 15.5 carb 17.5 fat 0.05 fiber 2.08125 protein 10.958675 fat 15.4325 sugar

Video: Hvid chokolademousse

Hvid chokolademousse

Hvid chokolademousse

Hvid chokolademousse
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Dessert

2


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Oprindelse

Chokolademousse er en dessert, der indeholder chokolade (enten hvid eller mørk). Retten indholder mange små luftbobler, der giver den en let luftig tekstur. Chokolademousse tilberedes typisk med pisket æggehvide eller flødeskum. Husblas kan også benyttes til at gøre moussen stiv.


Andre variationer

Hvis du er interesseret i nogle lidt mere interessante versioner kan vi foreslå denne lækre chokolademousse med kaffe eller hvis du er til lidt crunch har vi også en chokolademousse med flødeskum og brændte nødder.

Kokkens svar
hvid chokolademousse.

Spørgsmål:

hej, jeg søger en opskrift på hvid chokolademousse, hvori der bla. indgår smør og måske creme fr.



Svar:
Du kan forsøge dig med denne opskrift på hvid chokolademousse.

Jeg håber, at den kan bruges.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

09/11-2009 af Opskrifter.dk

Thanksgiving middag

Spørgsmål:

Jeg vil gerne vide hvilket tilbehør der høre til en thanksgiving middag (thanksgiving kalkun). Jeg skal står for en middag til 25 personer. Det må gerne være let at lave. Endvider vil jeg høre om du har nogle opskrifter til tilbehøret. Har fundet en til kalkunen. Kh Laura



Svar:
Der serveres ofte en form for tranebærkompot, hvor du kan bruge den vedhæftede opskrift.

Der serveres ligeledes kartofler, som både er alm. og søde kartofler(sweet potatoes).
Dem kan du lave på følgende måde(4-6 pers.):
500 g alm. kartofler
500 g søde kartofler
3 hakkede løg(gerne skalotteløg
et par hakkede hvidløgsfed
50 g smeltet smør
salt + peber

frisk timian

Kartofler og løg skæres i tynde skiver og fordeles i lag med salt, peber og timian.
Den smeltede smør hældes over sættes i ovnen ved 180 grader og bages ca. 1 time.

Saucen kan laves af stegefedtet/væden fra kalkunen som koges af med rødvin, sherry eller lign. og jævnes med lidt maizena.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

08/11-2007 af Opskrifter.dk

pistaciemasse/mousse/creme

Spørgsmål:

Hej! Jeg skal lave en bryllupskage, hvor bruden gerne vil have det ene lag med pistacie-et eller andet. Hvordan laver jeg det, så det kan holde i en bryllupskage? På forhånd tak fra Anni



Svar:
Du kan bruge den vedhæftede opskrift på hvid chokolademousse, hvor du tilsætter pistacienødder.

Nødderne rister du let på en pande, som du evt. kan glacere med honning, hvis du ønsker dem sødere - det gøres ved at tilsætte honning når nødderne har taget lidt farve, og så lade honningen koge ind.

Vend nødderne i moussen og anvend den som creme i lagkagen.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

07/11-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Marokkanske kødboller

Fedtfattig mad
Kødretter

Oksekødet blandes med løg, hvidløg, persille og krydderier. Farsen formes til boller og l...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2843
Opskrift

Skipperlabskovs

SkipperlabskovsSkær kalvebov eller andet kalvekød i 2 x 2 cm terninger. Kom nu kødet...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4224
Opskrift

Portvinglacerede vagtler

Fjerkræ

Skyl og tør vagtlerne, put 2 fed hvidløg i hver vagtel. Læg dem i et ovnfast fad. Under...

  5
Sværhedsgrad: 1,0 / 5
views : 4555

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag