Video: Parfait
ParfaitKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
5 timer 0 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
0.25 deciliter Piskefløde 38%
-
2 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
2 spsk Flormelis
Parfait
Pisk æg og flormelis sammen med en håndmikser til det er en lys gul masse.
Derefter skal du i en anden skål piske fløden, til den danner spor, når piskeren trækkes igennem - altså en let flødeskum.
Vend fløden op i æggemassen.
Det hele hældes på forme og stilles på køl minimum 4-5 timer, men husk at tage parfaiten ud ca. 30 minutter før, at den skal serveres.
Velbekomme!
Giv din parfait din helt personlige smag
Du kan enten servere en klassisk parfait eller give den yderligere smag ved at komme fx chokolade, lidt spiritus, nødder oven på.
Flere former for parfait vi kan anbefale
Der er mange måde at nyde din parfait på. Vi kan fx anbefale en chokolade parfait og en vanilleparfait, der begge smager fantastiske.
Vidste du at..
Parfait står for 'perfekt' på fransk og dækker over to typer isdesserter. Retten stammer fra Frankrig og laves med fløde, æg, sukker og sirup for at skabe en vaniljecreme-lignende puré. Den serveres ikke nødvendigvis i glas, og den ældst daterede opskrift, der kendes, stammer fra 1894.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blomkålssuppe m. trøfelolie 6 brøndkarse
Del blomkålSkræl og skær kartoflen i tern. Lad kartoflerne koge i bouillon 5 minutter.Tils...
Æggekage med tun
Pisk Æg, mælk, vand og basilikum let sammen. Skær løget i terning og tomaterne i kvarte....
Majsbrød med forårsløg og parmesan
Majsbrød med forårsløg og parmesanForvarm ovnen til 200°C. Smør et ovnfast fad.Smelt smør...