Parfait

Parfait
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

3


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

5 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 06/07-2007

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fasan i portvin

Kødretter
Fjerkræ

Tø de frosne fasaner op i køleskabet natten over. Rens fuglenes omhyggeligt og aftør dem....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fasan med bacon, citronskal og rosmarin

Kødretter
Fjerkræ

Krydr fasanen godt med groft salt og peber, og lad den stå ved stuetemperatur en lille tim...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fuzzy Navel

Mix de tre ingredienser i et collinsglas, afslut med is og server.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag