Video: Agurkesuppe
AgurkesuppeKøkken:
Ingredienser:
Andet
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2 stk Agurk
-
1 stk Skalotteløg
-
0.5 liter Hønsebouillon
-
1 spsk Citronsaft
-
1 spsk Creme fraiche 18%
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Agurkesuppe
Skyl agurken og skræl den.
Del agurken over på langs og skrab indmaden ud med en teske.
Tilbage er den faste lysegrønne del af agurken.
Skær agurken i mindre stykker, så den er klar til blenderen.
Gør løget i stand ved at pille og hakke det i mindre stykker.
Kom løg, agurk og boullion i en blender.
Blend massen til konsistensen er cremet og jævn.
Smag agurkesuppen til med salt og peber.
Stil nu suppen i køleskabet for at køle ned.
Server agurkesuppen mens den er kold.
Velbekomme!
Serveringsforslag
Den kolde agurkesuppe er en let og frisk ret, der passer perfekt til sommeren. Suppen bliver kun bedre med hjemmebagt brød til. Vi anbefaler et lækkert langtidshævet brød til at sætte prikken over i'et på din sommerret.
Giv din ret italienske vibes med et luftigt foccacia brød. Top foccaciabrødet med sommerlige krydderi. Brug fx oregano, cherrytomater og rosmarin. Disse krydderier passer til de fleste retter og går godt sammen med supper.
Nyd agurkesuppe om vinteren
Agurkesuppe fungerer også rigtig godt på de kolde vinteraftner som en varm agurkesuppe. Den varme suppe smages til med chili, salt og peber. Chilien er med til at give ekstra varme og smag. Server også denne suppe med hjemmebagt brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling i krydderier og yoghurt
Vask og rengør kyllingen. Bland alle krydderierne. Knus hvidløg og salt i en morter.Bland...
Drømmekagen fra Brovst
Æg og sukker piskes til en tyk masse. Mel, bagepulver og vanillesukker sigtes sammen og bl...
Naanbrød
NaanbrødRør gæren ud i halvdelen af vandet (håndvarmt) og rør sukkeret i. Lad det stå i 5...