Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1825.3 calories 57.525 carb 24.926 fat 2.2 fiber 13.4 protein 8.20325 fat 25.3 sugar

Video: Gammeldags grydekylling

Gammeldags grydekylling

Gammeldags grydekylling

Gammeldags grydekylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 Hours 0 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 23/09-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Banankage uden mælk

Vegetar

Margarine smeltes og sukker piskes i. Bananerne moses og røres i sammen med det øvrige....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1475
Opskrift

Nordisk okseragout

Kødretter

1. Vend kødet i mel tilsat salt og peber. 2. Skær løgene i skiver. 3. Varm smørret i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 934
Opskrift

Grillet laks med ananas-koriandersauce

Stærk mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Skræl ananasen, fjern kernen og skær den mindre stykker. Opvarm ananas, juice, limesaf...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 456

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag