Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 454 calories 57.525 carb 24.926 fat 2.2 fiber 13.4 protein 8.20325 fat 25.3 sugar

Video: Gammeldags grydekylling

Gammeldags grydekylling

Gammeldags grydekylling

Gammeldags grydekylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 23/09-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Glasnudelsalat

Stærk mad
Kødretter
Fiskeretter

Kog vandet op i en gryde. Når vandet koger kommes nudlerne i. Kog dem i meget kort tid...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1052
Opskrift

Dressing med soltørrede tomater, kapers og oliven

Vegetar
Vegansk Mad

Hak de soltørrede tomater i småstykker. Bland alle ingredienser til dressingen i en skål.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 883
Opskrift

Laks med tomatsauce

Fiskeretter

Løget finthakkes og sauteres i olien (løget må ikke blive brun). Tilsæt de finthakkede kr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1422

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag