Video: Gammeldags grydekylling
Gammeldags grydekyllingKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1.2 stk Kylling
-
1 bdt Hakket persille
-
1 tsk Groft salt
-
25 gram Margarine
-
2 spsk Hvedemel
-
1 tsk Sukker
-
1.2 spsk Kulør
Rens kyllingen og drys med salt indvendig.
Put persille ind i kyllingen. (Luk til med en kødnål eller bind benene sammen med snor)
Gnid kyllingen med salt og brun den, i en stor gryde, på alle sider.
Vend brystsiden nedad og hæld vand ved kyllingen, til det når halvt op på kyllingen.
Lad nu kyllingen små simre i ca. 1-2 timer.
(Sørg for at der er væde ved hele tiden under stegningen.)
Når kyllingen er færdig tages den op af væden og får lov at trække.
Si væden fra og lav sovs af den.
Smelt lidt margarine i en gryde, tilsæt noget mel og tilsæt væden i lidt efter lidt, til sovsen har den rette konsistens.
Tilsæt 1 tsk. sukker og kulør.
Smag til og tilsæt eventuelt lidt mere salt.
Servering
Server kogte kartofler og agurkesalat til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græske frikadeller med feta og soltørrede tomater
Græske frikadeller med feta og soltørrede tomaterStart med at tænde ovnen på 225 grader va...
chipotlekødboller
Bland kødet med chipotle, hvidløg, majsmel, salt og peber. Form det til små kødboller og b...
Kalkunbaconsandwich
Rist brødskiverne. Spred et tyndt lag mayonnaise på hver skive. Fordel 1 salatblad, 2 t...