Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 454 calories 57.525 carb 24.926 fat 2.2 fiber 13.4 protein 8.20325 fat 25.3 sugar

Video: Gammeldags grydekylling

Gammeldags grydekylling

Gammeldags grydekylling

Gammeldags grydekylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 23/09-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kanelkage med kærnemælk

Vegetar

Sådan laver du Kanelkage med kærnemælk Smelt 125g af smørret.Det røres nu sammen med sukke...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2788
Opskrift

Tigerrejer med nudler

Stærk mad
Fiskeretter

Kog nudlerne. Pisk balsamico, chilisauce, salt, peber, sojasauce og olie samme. Hæld dr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 522
Opskrift

Søtunge med estragon

Fiskeretter

Søtungen fileteres i det ønskede antal portioner(ellers kan din fiskehandler gøre det for...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1078

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag