Video: Gammeldags grydekylling
Gammeldags grydekyllingKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1.2 stk Kylling
-
1 bdt Hakket persille
-
1 tsk Groft salt
-
25 gram Margarine
-
2 spsk Hvedemel
-
1 tsk Sukker
-
1.2 spsk Kulør
Rens kyllingen og drys med salt indvendig.
Put persille ind i kyllingen. (Luk til med en kødnål eller bind benene sammen med snor)
Gnid kyllingen med salt og brun den, i en stor gryde, på alle sider.
Vend brystsiden nedad og hæld vand ved kyllingen, til det når halvt op på kyllingen.
Lad nu kyllingen små simre i ca. 1-2 timer.
(Sørg for at der er væde ved hele tiden under stegningen.)
Når kyllingen er færdig tages den op af væden og får lov at trække.
Si væden fra og lav sovs af den.
Smelt lidt margarine i en gryde, tilsæt noget mel og tilsæt væden i lidt efter lidt, til sovsen har den rette konsistens.
Tilsæt 1 tsk. sukker og kulør.
Smag til og tilsæt eventuelt lidt mere salt.
Servering
Server kogte kartofler og agurkesalat til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet lammekølle
Hæld olie og krydderierne i en skål og læg lammekøllen deri. Den skal helst ligge i 6 time...
Mandelbudding
Husblas lægges i koldt vand i 5 min. 1/4 l mælk og 1/4 l fløde koges med vanilje. Æggeblom...
Bønnesalat med ærteskud og syltede løg på en bund af hummus
Bønnesalat med hummusStart med at lave de syltede rødløg:Pil rødløgene og skær dem i både....