Video: Nanbrød med krydret oksekød
Nanbrød med krydret oksekødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Indisk
Hovedret
20
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hakket oksekød 8-12%
-
200 gram Græsk yoghurt
-
2 tsk Karrypasta
-
1 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Spidskommen
-
0.5 tsk Korianderpulver
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
2 stk Romainesalat
-
3 stk Toastbrød
-
1 stk Agurk
-
1 bdt Koriander
-
2 spsk Græsk yoghurt
-
0.5 tsk Stødt chili
-
1 spsk Spidskommen
-
0.5 tsk Havsalt
-
2 stk Naanbrød
-
1 spsk Koriander
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Friskkværnet peber
Bland kødet med yoghurten og alle krydderierne, og ælt det godt sammen. Del farsen i fire bøffer. Grill bøfferne på en meget varm grillpande med lidt vindruekerneolie. Steg bøfferne helt færdige ved lav varme. Bland salaten og dressingen hver for sig. Varm nanbrødene og smør godt med dressing på. Læg salat, agurk og tomatskiver på. Del bøfferne tværs igennem, og læg dem på salaten. Dryp godt med dressing, og drys med frisk koriander, havsalt og friskkværnet peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bleeding chocolade cakes med karameliseret ananas
Smelt chokoladen over vandbad og pisk æg og sukker. Bland smør med æggesnapsen og vend mel...
Ovnstegte koteletter
Koteletter krydres med salt og peber og brunes på begge sider i margarine, hvorefter de læ...
Bagte laksefileter med sennep- og dildsauce
Bland creme fraiche, hakket dild, hakket løg og sennep i en lille skål. Smag til med sal...