Video: Friskost
FriskostKøkken:
Ingredienser:
Dansk
2
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
24 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Sødmælk
-
2 deciliter Kærnemælk
Friskost
Varm mælken til 27 grader.
Tilsæt kærnemælk og rør godt i blandingen.
Lad blandingen stå på køkkenbordet i ca. 1 døgn.
Herefter skal blandingen drænes.
Du skal bruge en skål, en sigte og et fugtigt klæde.
Hæld blandingen over en sigte belagt med klædet og lad det dryppe i skålen.
Efter 24-48 timer er friskosten klar.
Velbekomme!
Det danske køkken
Det danske køkken er kendt for sine gode mejeriprodukter, rigelig med kødretter og så skønne sommeropskrifter med bær. Nærmest alle danskere kender fx slagordet "Rødgrød med fløde" - men har du rent faktisk smagt retten? Den smager fantastisk i sommerhalvåret!
Derudover er danskerne vist også ret stolte over vores frikadeller samt nationalretten stegt flæsk med persillesovs.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkun i parmesan med tomatkompot
Kødet skæres i mindre stykker og vendes i parmesan. Steg kødet af i panden. Tag kødet op o...
Sauce Espagnol
Brun ingredienserne i en rummelig gryde, tilsæt hvidvin og vand. Tilsæt den første omgang...
Klassisk kalkunfarsbrød
Fremgangsmåde:Kalkunkød, paprika, presset hvidløg, æg og mel blandes sammen i en skål. Det...