Frikadeller

Frikadeller
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Louis Latour Grande Ardeche Chardonnay - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Louis Latour Maison, Frankrig, Type: HvidvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Louis Latour Grande Ardeche ChardonnayLouis Latour købte i 1979 en mindre ejendom i Ardèche, der ligesom Bourgogne har en kalkrig jordbund men generelt lidt mere varme og sol. Denne vin er således lavet på 100% Ch... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Den perfekte frikadelle


Selvom frikadellen er relativ lige til, så kan du få nogle tips og tricks her til at lave den perfekte frikadelle:


Hak løget grundigt så stykkerne ikke er for store - så undgår du at farsen ikke binder ordentlig.

Undgå at røre farsen for hårdt sammen - du risikerer at den bliver for klæg!

Lad farsen hvile i minimum 30minutter og gerne i op til en time for den perfekte konsistens.

Brug rigelig med fedtstof på panden - det er vigtigt at det kan syde op af siden af frikadellen.


Mange varianter


Der er mange forskellige meninger om hvad der gør en frikadelle virkelig lækker - det kan være alt fra ingredienserne til selve formen på 'dellen', og kommer nok mest an på hvad man har fået siden man var lille. Hvis du gerne vil se nærmere på andre frikadelle opskrifter, fx. kyllingefrikadeller eller fiskefrikadeller, kan du finde alle vores opskrifter på frikadeller på opskrifter.dk.


Tilbehør


En frikadelle er fantastisk i sig selv. Det der gør den endnu bedre er at du nærmest kan servere alle slags tilbehør til - samtidigt med at det smager himmelsk. Hvis du dog stadig mangler lidt inspiration kan vi varmt anbefale en vores mange varianter af kartoffelsalater. Hvis det ikke lige vækker interessen komplementerer rødkålssalater, en løgsauce eller spidskål også frikadellerne.



Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Enebærglaseret andebryst med selleripuré

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Fjern sener og hinder fra andebrysterne. Rids skindet. Læg andebrysterne med skindsiden ne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Rodpostej

Vegetar

Rodfrugter snittes fint eller rives. Løg og porre svitses i olien sammen med hvidløg....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Dressing med soltørrede tomater

Stærk mad

Hak de soltørrede tomater. Bland alle ingredienserne i en lille skål.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag