Video: Stegt flæsk med persillesovs
Stegt flæsk med persillesovsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 Svinebryst til stegning
-
10 Stegemargarine
-
1 spsk Hvedemel
-
2 Letmælk
-
1 pose Frisk persille
-
1 stk Hønsebouillonterning
-
500 Kartofler
-
200 Grønne bønner
Stegt flæsk med persillesovs
Tryk kødet tørt med køkkenrulle, og krydr det med salt og peber.
Læg flæsket på en rist og steg det i oven (så smelter fedet fra, og det er ikke så usundt som det ellers ville være).
Husk at sætte en bradepande under til at samle fedet op.
Steg stykkerne gyldne og sprøde (ca. 10 - 15 min. alt efter hvilken ovn man har ).
Tag dem ud af ovnen, straks de er færdige.
Læg skiverne på køkkenrulle i 1 minut inden servering.
Varm margarinen i en lille kasserolle, og rør mel i.
Lad det bage igennem, uden det tager farve.
Tilsæt herefter mælk lidt ad gangen under piskning og hønsebouillon.
Lad sovsen koge op mellem hver tilsætning af mælk.
Tilsæt persille, og smag sovsen til med salt og peber.
Kog sovsen igennem ved svag varme under omrøring i 5 minutter.
Server med kogte kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aubergine i ovn
Aubergine i ovnStart med at rense grøntsagerne godt. Løg og aubergine prikkes med en kniv....
Mandel-karamel
Sukkeret smeltes til gylden karamel i en lille stegepande. Mandlerne "steger med" 1 minut...
Kylling i ovn
Kylling i ovnOpvarm ovnen på 225 grader varmluft. Det lyder af meget, men for at kyllingen...