Video: Ovnstegt kanin
Ovnstegt kaninKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Kanin
-
50 gram Smør
-
2 stk Løg
-
2 stk Gulerod
-
2 stk Porre
-
1 dåse Flåede tomater
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
1 deciliter Hønsebouillon
-
1 bdt Frisk persille
-
0.5 kvist Frisk timian
-
3 stk Hvidløg
-
2 spsk Olivenolie
Ovnstegt kanin
Gnid kaninen med salt, peber, hvidløg og olivenolie.
Brun kaninen i ovnen på 220 grader.
Hak grøntsagerne og svits dem i lidt olivenolie.
Kom dem i en ovnfast gryde sammen med de flåede tomater.
Tilsæt den hele kanin og kom bouillon og vin i sammen med timian.
Læg låg på gryden.
Lad retten stege ved svag varme (170 grader) til alt er mørt ca.1 time.
Retten serveres med asparges kartofler, den jævnede stegesky og evt. med en lækker salat.
Din ovnstegte kanin er nu klar. Velbekomme!
Kødet fra en kanin er utrligt magert og let at bruge i mange sammenhænge. Her som ovnstegt, men den kan også sagtens laves som gryderet.
Hvis man ikke kan få fat på en kanin, eller måske synes man det er synd at spise så sødt et dyr, kan man altid lave forloren hare :)
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rabarber- og jordbærgrød
Rabarber- og jordbærgrødKom rabarber, jordbær og rosiner i et ildfast fad. Drys sukke...
Kulørt bulgur
Varm olivenolien i en stor gryde og tilsæt bulguren. Omrør indtil bulguren bliver klar i f...
Æggekage m. flæsk og svampe
Æggehviden piskes stiv. Æggeblommer piskes sammen med fløden og mælk tilsættes salt+peber...