Video: Ovnstegt kanin
Ovnstegt kaninKøkken:
Ingredienser:
Fransk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Kanin
-
50 gram Smør
-
2 stk Løg
-
2 stk Gulerod
-
2 stk Porre
-
1 dåse Flåede tomater
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
1 deciliter Hønsebouillon
-
1 bdt Frisk persille
-
0.5 kvist Frisk timian
-
3 stk Hvidløg
-
2 spsk Olivenolie
Ovnstegt kanin
Gnid kaninen med salt, peber, hvidløg og olivenolie.
Brun kaninen i ovnen på 220 grader.
Hak grøntsagerne og svits dem i lidt olivenolie.
Kom dem i en ovnfast gryde sammen med de flåede tomater.
Tilsæt den hele kanin og kom bouillon og vin i sammen med timian.
Læg låg på gryden.
Lad retten stege ved svag varme (170 grader) til alt er mørt ca.1 time.
Retten serveres med asparges kartofler, den jævnede stegesky og evt. med en lækker salat.
Din ovnstegte kanin er nu klar. Velbekomme!
Kødet fra en kanin er utrligt magert og let at bruge i mange sammenhænge. Her som ovnstegt, men den kan også sagtens laves som gryderet.
Hvis man ikke kan få fat på en kanin, eller måske synes man det er synd at spise så sødt et dyr, kan man altid lave forloren hare :)
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødspættepakker med rosmarin
Skær to stykker folie på 30x40 cm.Skær gulerødderne i tynde strimler. Anbring halvdelen af...
Tomatsalsa med avocado og mango
Tomatsalsa med avocado og mangoSkræl avocado og mango, skær kødet fri og skær det i fine t...
Artiskokhjerter med røget andebryst
Halver artiskokhjerterne og anret dem på et fad. Dressing:Rør salt, vineddike og honning s...