Video: Blomme i madeira
Blomme i madeiraKøkken:
Ingredienser:
Andet
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
96 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Blomme
-
1 deciliter Vand
-
500 gram Sukker
-
2 deciliter Madeira vin
-
1 tsk Flydende atamon
-
1 tsk Vanillesukker
Blommer i madeira
Skyl blommerne og prik dem.
Læg dem i rene glas, der er skyllet i atamon.
Kog en lage af vand og sukker.
Skum lagen og tilsæt madeira, vaniljesukker og atamon og rør rundt.
Hold lagen varm og hæld den over blommerne.
Stil glassene med blommerne i køleskabet.
Tag glassene ud og rør i syltetøjet 1 gang om dagen i 3-4 dage (og stil dem tilbage i køleskabet efter hver omrøring).
Luk glassene dagen efter den sidste omrøring.
Velbekomme.
Tilbehør til dine blommer i madeira
Prøv at spise dine smagfulde blommer i madeira sammen med is, en portion flødeskum eller creme fraiche 38 %. Alle kombinationer smager himmelsk, så du skal bare prøve dig frem i forhold det til, du bedst kan lide.
Lækre desserter til hele året
Er du vild med blommer, så skal du helt sikkert afprøve vores opskrifter på blommetærte, blommetrifli eller blommemarmelade. Mums!
Spørgsmål:
og kan man halverer dem i stedet for og lave dem hele?
Svar:
Ja, de må gerne halveres.
18/09-2021 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej til dig... jeg vil lige høre hvor længe disse blommer kan holde sig efter låget er blevet lagt på.. ( efter de 3-4 dage i køleskabet hvor de bliver rørt rundt)..... og er opbevaringen derefter stadig i køleskab eller i et skab.... Med venlig hilsen Hanne Larsen h.b.l1@live.dk
Svar:
Det er svært at sige præcist. Men da der er atamon i, burde de kunne holde et lille års tid, på køl. Når de først er åbnede, skal de dog nydes inden for 2-3 dage på køl.
18/09-2021 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tærte med kylling
Tærte med kyllingTænd ovnen på 180 grader. Skær kyllingefileterne ud i små tern og steg de...
Reje- og porrelinguine i hvidvinssauce
Pil rejerne. Placér rejeskallerne i en middelstor gryde. Tilsæt vand og en anelse salt. Br...
Granité - Sorbet med citronmelisse
Granité - Sorbet med citronmelisseKog vand og sukker under omrøring. Lad det koge i 5...