Video: Kalkunfrikadeller med gulerødder og persille
Kalkunfrikadeller med gulerødder og persilleKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket kalkunkød
-
300 gram Gulerod
-
2 stk Løg
-
150 gram Citronsaft
-
2 stk Hvidløgs fed
-
150 gram Yoghurt naturel
-
1 stk Æg
-
6 spsk Frisk persille
-
3 spsk Hvedemel
Riv grøntsagerne og pres hvidløget.
Bland alle ingredienserne sammen og lad farsen trække i køleskab i ca. 1 time.
Formes som frikadeller som steges i ovnen ved 200°C ca. 25-30 min.
Spørgsmål:
Har du nogle spændende retter med hakket kyllingekød, jeg kan ikke rigtigt finde nogen. Med venlig hilsen Alice Corneliussen
Svar:
Søg efter opskrifter med hakket kalkun - der er en del opskrifter. De kan fint laves med hakket kyllingekød i stedet.
Husk at passe på hygiejnen.
mvh Tomas
Opskrifter.dk
30/06-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Anderledes tunsandwiches
Dræn tunen og del den i flager med en gaffel. Bland tun, hakket kål og reven gulerod. Bl...
Caponata
1. Hak løg og hvidløg fint. Skær auberginen i små terninger. Skræl blegselleristilkene og...
Madpandekager fyld
Sådan laver du madpandekager fyldSvits gulerødder og rødløg. Tag dem af panden og sæt dem...