Video: Bagt laks med persille
Bagt laks med persilleKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Laksestykker uden ben
-
1 stk Rødløg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
0.5 deciliter Hakket persille
-
0.5 stk Citron
-
1 deciliter Kvark
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
250 gram Kartofler
Læg laksestykkerne på skindsiden og skær et snit i midten af lakseskiven. Hak løg og hvidløg fint, bland det med persille, revet citronskal, 1 tsk. citronsaft, kvark, salt og peber. Fordel blandingen i snittene i laksestykkerne og læg dem i et ovnfast fad. Bag laksen ved 175° varmluft i 15 min. Server med persille ristede kartofler og salat
Vin - Quinta Apolonia - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Belondrade S.L., Rueda, Spanien, Type: Hvidvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Quinta ApoloniaQuinta Apolonia er lavet på 100% Verdejo i D.O. Rueda ved Valladolid men er klassifiiceret som Vino de la Tierra de Castilla y León. Vinen er gæret og lagret på fransk eg i 2,5 mån... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rosenkål med bacon-mandel og persillesmør
Rosenkål med bacon-mandel og persillesmørMandlerne smuttes og deles i flager (kan evt. køb...
Sirupkage
Fremgangsmåde: Smelt margarinen og afkøl denne pisk sammen sukker, æg og sirup. Ti...
Frijoles
Lad bønnerne stå i vand natten over. Placér bønnerne i en gryde og hæld vand i til det...