Video: Bagt æble med marcipan
Bagt æble med marcipanKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æbler
-
100 Marcipan
-
50 Smør
-
50 Sukker
-
0.25 tsk Kanel
Alt æltes godt sammen.
Tag kærnehuset ud af æblet, sørg for at der ikke er hul i bunden( du kan stikke en lille kniv ind fra siden i bunden, så at når du stikker midten ud så rammer du kniven , som stopper udstikkerne for at gå helt igennem)
Fyld hullet op med massen og lad der være lidt ekstra på toppen også, prik lidt i skallen med en lille kniv så revner æblet ikke når det er varmt
Bages i grillen på indirekte varme 10-15 minutter
Serveres med f.eks Vaniljeparfait , og lidt frugt og bær.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dybstegte blæksprutter
Forbered blæksprutterne ved at skære dem ud i mundrette stykker. Rids dem på den ene side....
Marineret kyllingfilet
Pisk yoghurt med krydderier, chili, ingefær og presset hvidløg. Læg kyllingebrysterne i en...
Darth Vader
Hæld vodka, gin, Triple sec. og rom i et collinsglas fyldt med is. Top med jægermeister og...