Video: Sunde deller
Sunde dellerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
-
1.2 Skummetmælk
-
1 tsk Salt
-
1 knsp Peber
Sådan laver du sunde deller
Start med at skræl og hakke løget i små stykker.
Hvis du vil have det ekstra fint, kan du også rive det på et rivejern.
Bland derefter det finthakkede løg med kødet.
Mælken tilsættes lidt af gangen og du kan evt. tilsætte mere eller mindre alt efter hvordan du vil have konsistensen skal være.
Bland herefter fasen godt sammen med fingrene eller en ske.
Tilsæt salt og peber og form fasen ud i mindre frikadeller.
Du bestemmer selv størrelsen.
Lad dellerne stege i ca. 3 minutter på hver side på en slip-let pande eller bag dem i ovnen på en beklædt bageplade i 20-25 min. ved 200 grader.
Velbekomme!
Tips og serveringsforslag til dine sunde deller
Disse sunde deller er ideelle at lave hvis du gerne vil skære ned på dit kalorieindtag og dine kulhydrater. Ved at lave dem uden mel eller havregryn opnår du en sunde udgave af den kendte frikadelle, samtidig med at den stadig smager skønt. Hvis du gerne vil mindske fedtindholdet kan du eksperimentere med at lave dem med hakket kyllingekød eller kalkun.
Det her kan du servere til...
Er du på udkig efter noget velsmagende og sundt tilbehør du kan servere til dine sunde deller, så kunne det eksempelvis være disse squash pasta. For at binde retten sammen og give den lidt mere smag kan du overveje at lave en nem hjemmelavet tomatsovs. Har du brug for mere inspiration til velsmagende og sund mad? Så gå på opdagelse i vores kategori af sund mad.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Broccoli salat med solsikkekerner
Blandes sammen Dressing røres sammen og vendes i salaten Skal stå og trække i 3 timer
Hvedekerner med radiser og asparges
Hvedekernerne koges lige som ris. Vand bringes i kog og hvedekernerne koges under låg i 10...
Oksekødspie
Beklæd en smurt tærteform med udrullet butterdej (se note 1). Prik den med en gaffel og ba...