Video: Grillede lammekoteletter med asiatisk smørsauce
Grillede lammekoteletter med asiatisk smørsauceKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
13
Tilberedningstid
4 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
6 spsk Frisk koriander
-
0.5 Honning
-
2 spsk Sojasauce
-
2 spsk Cognac
-
3 Hvidløg
-
1.5 kg Lammekotelet
-
2.5 Hønsebouillon
-
5 spsk Oystersauce
-
0.5 Citronsaft
-
1 spsk Sukker
-
1 tsk Five Spices
-
2 stk Forårsløg
-
100 Smør
Bland alle ingredienserne til marinaden og blend dem.
Vend koteletterne i marinaden og sæt dem køligt i mindst fire timer.
Klargør grillen og grill koteletterne ved medium-svag varme.
De skal have ca. 8-10 min. på hver side.
Imens tilberedes saucen:
Bland bouillon, oystersauce, citronsaft, sukker og five spices pulver og bring det i kog.
Lad det koge i 12-15 min.
Skru ned til svag varme, tilsæt snittede forårsløg og smør og rør til smørret er smeltet.
Servér lammekoteletterne med saucen hældt over.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Kartofler eller kartoffelsalat, eventuelt en dejlig sommersalt til
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blomkålssuppe m. trøfelolie 6 brøndkarse
Del blomkålSkræl og skær kartoflen i tern. Lad kartoflerne koge i bouillon 5 minutter.Tils...
Solbærsyltetøj
SolbærsyltetøjSkyl solbærrene under vandhanen og fjern derefter stilkene.Kom solbær, sukke...
Chilimarinerede svinekødsburgere
Bank koteletterne med en kødhammer til de er ca. ½ cm tykke. Put alle ingredienserne til m...