Video: Kalvefilet med kantareller, æbler og persillerod
Kalvefilet med kantareller, æbler og persillerodKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kalvefilet
-
500 gram Kantareller
-
300 gram Æblebåde
-
4 stk Persillerod
-
1 spsk Honning
Kalvefilet med kantareller, æbler og persillerod
Kalvefileten afpudses for sener og skæres ud i 200 g. steaks.
Bøffen steges i ca. 3-4 min. på hver side og trækker i ca. 8 min.
Svampe renses for jord og ristes på en meget varm pande.
Efter ca. 2 min. tilsættes æblebådene, som vendes sammen med svampene.
Persillerødder skrælles og deles i kvarte på langs.
Bages i ovnen i ca. 15 min ved 200 grader og vendes med timian og honning.
Så anrettes det hele på tallerken.
Kalvefilet med kantareller, æbler og persillerod
Hvilken sovs og hvilket tilbehør er velegnet til kalvefilet med kantareller, æbler og persillerod?
Vi vil foreslå en rødvinssauce til din kalvefilet. En portion oldschool hasselbackkartofler vil være et godt valg som tilbehør til denne efterårsret.
Hvad med at lade æblesmagen gå igen i desserten og lave en æbletærte eller en klassisk æblekage!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kålsalat med æbler og feta
Kålsalat med æbler og fetaSkær osten i små tern. Bland osten med grovsnittet spidskål, rød...
Får i kål
Tag en stor gryde. Placer lammebenene nederst. Skær kødet i store, grove stykker. Halver h...
Majsbisque med forårsløg
Opvarm olien over middel varme i en gryde. Tilsæt hakket løg, gulerod i skiver, selleri i...