Video: Shawarma / Kebab Chili Sauce
Shawarma / Kebab Chili SauceKøkken:
Ingredienser:
Andet
11
Tilberedningstid
24 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
140 gram Soltørrede tomater i olie
-
140 gram Tomatpure
-
3 spsk Tørret chili
-
2 tsk Sukker
-
1 tsk Citronsaft
-
1 tsk Garam masala krydderi
-
0.5 tsk Cayennepeber
-
1 tsk Røget paprika
-
0.5 tsk Hvidløgspulver
-
0.5 tsk Havsalt
-
2 deciliter Rapsolie
Trin 01:
Hæld olien fra de soltørede tomater over i en skål til senere brug, de skal ikke drænes for olie, bare hæld den overskydende olie fra.
Trin 02:
Kom de soltørrede tomater i en blender.
Blend til en ensartet masse og hæld massen i skålen med den overskydende olie fra de soltørrede tomater, tilføj alle de andre ingredienser undtagen olie og rør godt rundt.
Når alt er blandet godt, tilsættes olien og rør rundt til olien bliver absorberet ind af tomatmassen.
Trin 03:
Hæld det hele i et stort skoldet glas og sæt i køleskabet.
Efter 2 - 3 timer, kig og se om chili saucen indeholder nok olie, der skal være 1-2mm olie på toppen.
Hvis der ikke nok olie i, tilsæt mere, rør godt rundt og tjek igen efter et par timer.
Trin 04:
Efter ca. 24 timer i køleskabet er din chili sauce klar til servering.
Rapsolien kan erstattes med en anden smagsneutral olie.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bøffer med portvins- og rosmarinsauce
Sauce: Smelt smørret i en stor gryde. Tilsæt hakkede forårsløg og svits dem til de er møre...
Aromatisk thaikylling
Skær top og rod af citrongræsstilkene.Knus citrongræs, hvidløg, salt, gurkemeje og peberko...
Græsk lasagne med lammekød og aubergine
Skær auberginer i skiver på ca. ½ cm tykkelse og strø skiverne med salt. Læg skiverne i et...