Video: Artusiis med passionfrugtcoulis
Artusiis med passionfrugtcoulisKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
5 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æggeblomme
-
100 gram Sukker
-
1 liter Letmælk
-
1 stk Vanillestang
-
8 stk Passionsfrugt
-
4 spsk Sukker
-
2 spsk Cognac
Ved lav varme piskes æggeblommer og sukker.
Tilsæt lidt efter lidt mælk.
Tilsæt vanillestang.
Køl cremen og frys den i små forme som f.eks.ramekin.
Kompot:
Kog passionsfrugt med sukker og tilsæt cognac. Lad det simre indtil det er tykt og stil det til afkøling.
Kan eventuelt serveres med ribs.
Spørgsmål:
Har du en opskrift på tærtedej f.eks. linsedej, til æbletærter ?
Svar:
Opskriften er til 10 tærtebunde:
700 gr flormelis
800 gr smør
4 æg
1/2 dl vand
1,5 kg mel
bland sukker og smør
kom æg i, vand og mel , dejen skal bare røres sammen , den må ikke arbejdes for meget.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
08/09-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blomme i madeira
Blommer i madeiraSkyl blommerne og prik dem. Læg dem i rene glas, der er skyllet i atamon....
Kartofler med basilikum og hvidløg
Kartoflerne skrælles og skæres i både.Basilikum, hvidløg og salt moses i en morter (eller...
Thailandsk kalkun med nudler
Start med at tilberede nudlerne efter anvisningen på pakken.Rens forårsløg, og snit dem i...