Video: Kyllingebryst med bagte tomater
Kyllingebryst med bagte tomaterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kyllingebryst
-
0.5 stk Rød peberfrugt
-
0.5 stk Gul peberfrugt
-
2 spsk Finthakket bredbladet persille
-
2 stk Hvidløgs fed
-
12 stk Cherrytomat
-
0.5 Olie
Sådan laver du kyllingebryst og bagte kartofler
Rød og gul peber, og hvidløgs fed hakkes eller blendes til en grov konsistens.
Det blandes sammen med persille og fordeles på de fire kyllingebryster, som ligges i et ildfastfad.
På Cherrytomaterne fjernes stilkene og de hakkes i halve.
De halve cherrytomater fordeles ud over retten
Der hældes 1/2 dl. olie henover, og også lidt på bunden af fadet.
Fadet sættes i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 20-25 minutter.
Serveres med pesto kartofler.
Godt med kylling!
Kyllinge er både billigt, lækkert og fedtfattigt, så der er altid en god grund til at smide en kyllingeret på bordet.
Prøv dig for eksempel frem med Wokret med kylling og cashewnødder eller Kyllinge cordon bleu.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rustik chili
Svits hakket løg og hvidløg i smørret i en stor gryde. Tilsæt salt, chili, hakket basiliku...
Grøn pebersovs
Svits finthakket løg i smør, tilsæt peberkorn og lad det simre et par min. Rør sennep i og...
Æggesalat
Sådan laver du æggesalatStart med at koge æg og kartofler, og lad dem køle lidt af. Dereft...