Video: Kvarkkage
KvarkkageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
2 timer 15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
125 gram Smør
-
75 gram Sukker
-
125 gram Fuldkornskiks
-
200 gram Kvark 5+
-
50 gram Flormelis
-
1 tsk Vanilleessens
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
Smør og sukker røres blødt og tilsættes knuste kiks.
Massen presses fast i bunden af et tærtefad.
Rør kvark sammen med vaniljeessensen.
Fløden piskes med lidt sukker og røres lidt ad gangen i kvarken.
Cremen bredes ud over kiksebunden, og til sidst pyntes der med et tyndt lag syltetøj eller friske bær.
Derefter sættes tærtefadet i køleskabet, hvor det skal stå og trække i mindst 2 timer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marcipankugler
Sådan laver du marcipankuglerChokoladen smeltes over vandbad tilsættes mælk, smør og æggeb...
Chokoladekage med nødder
Chokoladekage med nødderSmelt smør i en gryde ved lav varme eller i mikroovnen. I mellemti...
Svinemørbrad fyldt med tomatchutney og svøbt med bacon
Fyld (chutney): Tomaterne skæres i små både og kommes i en gryde sammen med farin og eddik...