Video: Kvarkkage
KvarkkageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
7
Tilberedningstid
2 timer 15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
125 gram Smør
-
75 gram Sukker
-
125 gram Fuldkornskiks
-
200 gram Kvark 5+
-
50 gram Flormelis
-
1 tsk Vanilleessens
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
Smør og sukker røres blødt og tilsættes knuste kiks. Massen presses fast i bunden af et tærtefad. Rør kvark sammen med vanilleessensen. Fløden piskes med lidt sukker og røres lidt ad gangen i kvarken. Cremen bredes ud over kiksebunden, og til sidst pyntes der med et tyndt lag syltetøj eller friske bær. Derefter sættes tærtefadet i køleskabet, hvor det skal stå og trække i mindst 2 timer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kålsalat med skinkestrimler
Snit spidskål fint og skyl den. Lad spidskålen dryppe af i en sigte. Vask blomkål, og d...
Blæksprutte i eddike og olie
Denne opskrift har jeg fået af min Moster, Henriette, som bor på Lesbos. DET SMAGER SUPER...
Andebryst med æbler, svampe og perlebyg
1. Tænd ovnen på 180 grader. 2. Rids skindet på andebrysterne. Varm olien på en pande, og...