Video: Kylling med cashewnød
Kylling med cashewnødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
100 gram Usaltet cashewnød
-
2 spsk Olie
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Ingefær
-
2 spsk Chili paste
-
400 gram Kyllingekød
-
1 dåse Koncentreret tomatpure
-
6 stk Forårsløg
-
2 spsk Fish sauce
-
2 spsk Sukker
Rist cashewnødderne i ovnen eller i lidt olie på panden, indtil de er gyldne, og stil dem til side. Skær kyllingkødet i smalle strimler. Opvarm olien i en wok, tilsæt hvidløg, ingefær, chilipasta og derefter kyllingestykker og lad det stege i 5 minutter. Tilsæt tomatpure, forårsløg og smag til med fishsauce og sukker. Nødderne vendes i retten lige inden servering. Forårsløgtoppene kan klippes til små koste på 10-12 cm til pynt. Retten serveres straks med ris til.
Denne ret er velegnet til mad over bål, idet alle ingredienser tilberedes i samme gryde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Baconbøf
Rør kød, rasp, æg, fløde, løg og krydderier til en ikke al for løs fars. Form farsen til...
Stegte kammuslinger med fuldkornspasta, tomat peber og agurk
Kog pasta ifølge anvisning på pakken. Skær tomater, peberfrugt og agurk i ønskede skiver....
Pasta med græskar og salvie
1. Skrab kernerne ud med en ske, og skær skrællen af græskarret (gem ½ græskar til onsdag)...