Køkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Kyllingebryst
-
1 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Hvidløgs fed
-
20 gram Ingefær
-
1 stk Frisk chili
-
200 gram Champignon
-
1 bdt Frisk basilikum
-
100 gram Sukkerært
-
100 gram Usaltet cashewnød
-
1 deciliter Sojasauce
-
3 deciliter Parboilede ris
Wokret med kylling og chashewnødder
Skær kyllingen i mindre stykker og mariner den i hakket hvidløg, ingefær og chili.
Rens grøntsagerne og skær dem i mindre stykker.
Varm wokken godt op med olien. Tilsæt det marinerede kyllingekød og steg et par minutter. Tilsæt derefter grøntsagerne samt soja. Lad det stege i god varme nogle minutter. Tilsæt cashewnødder.
Før servering vendes hele basilikum blade i retten.
Server med ris, kogt efter anvisning på pakken.
Autentisk mad?
Skal det være ægte thailandsk, så skal du bruge jasminris! (1 1/2 del vand til 1 del ris).
Mere Kylling
Er du glad for kyllinge retter? Prøv også Kylling i karry el. kyllingefrikadeller, som er nogle super populære retter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sommersalat med skinkesauce
Grøntsagerne (undtagen tomaterne) renses og koger knap møre, helst hver for sig, afsvales....
Kylling med nudler og bambusskud
Skær kyllingekød i mundrette stykker. Bland med presset hvidløg. Kog nudler efter anv...
Diabetisk gyros
Hak persille,oregano og forårsløg. Bland alle ingredienserne undtagen pita i en skål. R...