Almindelige frikadeller

Almindelige frikadeller
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Louis Latour Grande Ardeche Chardonnay - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Louis Latour Maison, Frankrig, Type: HvidvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Louis Latour Grande Ardeche ChardonnayLouis Latour købte i 1979 en mindre ejendom i Ardèche, der ligesom Bourgogne har en kalkrig jordbund men generelt lidt mere varme og sol. Denne vin er således lavet på 100% Ch... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Tips & tricks

Har du lyst til en ny variation af frikadeller, kan du prøve vores opskrift på græske frikadeller



Er du mere til gammeldags frikadeller, kan du prøve vores opskrift her




Vidste du…

 

I Danmark bliver der spist mange frikadeller! Helt frem til omkring år 1900 blev den populære ret lavet som fars af råt kød lavet af okse, kalv, lam eller høns. I dag laves farsen ofte på hakket kalv og flæsk.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

5-kornsboller

Vegetar

Kog vand og kerner i en gryde. Hæld det i en skål, kom margarine og mælk i. Lad det køle a...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Blødende chokoladekage

Vegetar

Sæt chokoladen og smør i vandbad, så det smelter. Æg og det halve af sukkeret piskes luft...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kinesisk appelsin-and

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Skær andebrystet ud på tværs. Strø dem med salt, hvid peber, lidt reven appelsinskal og me...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag