Video: Grillstegt salviefyldt entrecôte med pak choy
Grillstegt salviefyldt entrecôte med pak choyKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
800 gram Entrecote
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Pak choi
-
3 spsk Usaltet smør
-
1 kvist Frisk timian
-
2 stk Skalotteløg
-
2 kvist Frisk persille
Skær entrecoten i skiver på hver ca. 200 gr.
Skær et lille snit i hver entrecôte og læg salvie derind.
Pensl kødstykkerne med lidt olie og gnid dem med hvidløg.
Krydr med salt og peber og læg kødstykkerne på grillen.
Efter at have grillet dem gnides kødet igen med hvidløg.
Halvér salathovederne, pensl dem med lidt olie og krydr med salt og peber.
Læg derefter salaten på grillen og lad den få lidt farve.
Fordel salaten i fire staniolpakker og tilsæt lidt vand, en klat smør og frisk timian.
Krydr med salt og luk stanniol pakken sammen.
Læg pakkerne på grillen i cirka ti minutter.
Åbn stanniol pakkerne og fordel hakket løg og persille i dem.
Hæld lidt rapsolie over til sidst.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Müsli
Hjemmelavet müsli granolaOpvarm i en tykbundet gryde vand og ahornsirup.I en skål blandes...
Torsk i fad
Torsk i fad Forvarm først ovnen til 200 grader. Rør derefter fløde og citronsaft samm...
Grillstegt laks med brøndkarsecreme og nye gulerødder og kartofler
Brøndkarsecreme: Rør kvarken sammen med sennep, salt og peber. Tilsæt friskhakket brøndkar...