Video: Grillstegt salviefyldt entrecôte med pak choy
Grillstegt salviefyldt entrecôte med pak choyKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
800 gram Entrecote
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Pak choi
-
3 spsk Usaltet smør
-
1 kvist Frisk timian
-
2 stk Skalotteløg
-
2 kvist Frisk persille
Skær entrecoten i skiver på hver ca. 200 gr. Skær et lille snit i hver entrecôte og læg salvie derind. Pensl kødstykkerne med lidt olie og gnid dem med hvidløg. Krydr med salt og peber og læg kødstykkerne på grillen. Efter grillning gnides kødet igen med hvidløg. Halvér salathovederne, pensl dem med lidt olie og krydr med salt og peber. Læg derefter salaten på grillen og lad den få lidt farve. Fordel salaten i fire stanniolpakker og tilsæt lidt vand, en klat smør og frisk timian. Krydr med salt og luk stanniolpakken sammen. Læg pakkerne på grillen i cirka ti minutter. Åbn stanniolpakkerne og fordel hakket løg og persille i dem. Hæld lidt rapsolie over til sidst.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laksehakkebøffer med tomatraita
Finhak laksen i en blender. Tilsæt alle øvrige ingredienser til farsen og blend til en jæv...
Rød thaicurry med rejer
Bland kokosmælk, karrypasta, fishsauce og finthakket chili i en wok. Bring det langsomt ti...
Kartoffelpandekager
KartoffelpandekagerSkræl kartoflerne og riv dem på den grove side af et rivejern. Pres væd...