Video: Hakket oksekød i fad med kartoffellåg
Hakket oksekød i fad med kartoffellågKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
800 gram Kartofler
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 spsk Olie
-
1 tsk Frisk timian
-
2 stk Grøn peberfrugt
-
1 stk Hakkede tomater i dåse
-
3 deciliter Creme fraiche 9%
-
150 gram Cheddar
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 stk Løg
Sådan laver du hakket oksekød i fad med kartoffellåg:
Skræl kartofler og skær dem i skiver kog dem i letsaltet vand i 10 minutter. Brun kød og løg i en gryde når det er gyldent tilsæt peberfrugt og tomat, krydr med salt, peber, timian og steg videre i 5-6 minutter
I et ovnfast fad ihældes kødet og de let kogte kartofler lægges oven på som et låg .
Fordel creme fraicen og top med osten Bages i ovnen ved 225 grader ca. i ca. 20 minutter. Serveres alene eller med groft brød til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tacos med kylling
Grove sener og hinder skæres af kyllingefileterne. Lad halvdelen af smørret blive gyldent...
Sherrykylling
Del kyllingen. Skyl kyllingedelene kort, tør dem med køkkenrulle. Krydr med salt og pebe...
Siciliansk chokoladekage
Rør cacao og kogende vand sammen i en lille skål. Rør bagepulver sammen med creme fraic...