Video: Bladselleri- og æblekompot
Bladselleri- og æblekompotKøkken:
Ingredienser:
Andet
6
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
8 stk Blegselleri
-
4 stk Æbler
-
8 stk Valnød
-
1 pakke Frisk persille
-
1 spsk Smør
-
1 spsk Valnøddeolie
Bladselleri renses, skrælles og skæres i ca. 3 cm. lange stykker.
Koges i letsaltet vand 10 min., hældes i en sigte og drypper godt af.
Æblerne udkernes og skæres i tynde både.
Persillen hakkes lidt groft og valnødderne hakkes groft.
Smør smeltes på panden og æblerne steges til de er let gyldne.
Så tilsættes bladselleri, persille og valnødder.
Det hele varmes godt igennem.
Til sidst tilsættes valnøddeolien, og der smages til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aspargus Oregenato
1. Forvarm ovnen til 200 grader celcius. 2. Asparges placeres i ovnfast fad, dækkes med r...
Kalkun osso buco
Sådan laver du Osso Bucco med Kalkun Gnid kalkunlårene med timian, salt og peber. Læg de k...
Sukkerstegt svinebov
Skær kødet i store terninger. Skær ikke fedtet væk, da det er en uundværlig komponent i re...