Video: Bladselleri- og æblekompot
Bladselleri- og æblekompotKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Tilbehør
6
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
8 stk Blegselleri
-
4 stk Æbler
-
8 stk Valnød
-
1 pakke Frisk persille
-
1 spsk Smør
-
1 spsk Valnøddeolie
Bladselleri renses, skrælles og skæres i ca. 3 cm. lange stykker. Koges i letsaltet vand 10 min., hældes i en sigte og drypper godt af. Æblerne udkernes og skæres i tynde både. Persillen hakkes lidt groft og valnødderne hakkes groft. Smør smeltes på panden og æblerne steges til de er let gyldne. Så tilsættes bladselleri, persille og valnødder. Det hele varmes godt igennem. Til sidst tilsættes valnøddeolien, og der smages til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede svinekoteletter med aioli
Steg svinekoteletterne på en varm grill eller grillpande. Vask og bag kartoflerne i ovn...
Indbagt rødtunge med kold sauce
Hak fiskekødet i en food-processor, tilsæt lidt salt og kør til farsen bliver sej. Tilsæt...
Kirsebærtærte
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker, kanel og creme fraiche og ælt dejen let sammen. Læg...