Video: Stegte kammuslinger med fuldkornspasta, tomat peber og agurk
Stegte kammuslinger med fuldkornspasta, tomat peber og agurkKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
10 stk Kammusling
-
200 gram Fuldkorn pasta
-
1 stk Citron
-
5 stk Tomat
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Agurk
Stegte kammuslinger med fuldkornspasta, tomat peber og agurk
Kog pasta ifølge anvisning på pakken.
Skær tomater, peberfrugt og agurk i ønskede skiver.
Steg kammuslinger på en god til varm pande med lidt olie.
Tryk lidt citronsaft over kammuslinger.
De stegte kammuslinger er nu klar. Velbekomme!
Stegte kammuslinger
Kammuslinger er virkelig sunde og nærende. De er rene protein-bomber og indeholde faktisk ingen fedt eller kulhydrater. Og så er de lette at tilberede.
De er bedst, hvis de også får en stegeskorpe. Derfor skal du ikke bevæge dem, når de steges.
Steg dem også gerne med lidt afstand fra hinanden, så falder pandens temperatur ikke unødigt, når de lægges på.
Vi anbefaler i øvrigt pandegrillet kammuslinger med dressing, eller hvad med vores ceviche med kammuslinger? Begge super nemme og velsmagende retter!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fisk i kokosmælk
Mariner filetterne i halvdelen af gurkemeje, salt og limesaft. Lad dem trække 15 min og sk...
Gås med østershatte og bacon
Gås med østershatte og baconHak østershatte og bacon groft. Steg dem efterfølgende på en p...
Kartoffelmos med hvidløg og purløg
Forvarm ovnen til 225°C. Skær ½ cm af toppen af hvidløget, så der åbnes ind til feddene. P...