Vinter Efterår Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 435 calories 101.9775 carb 65.46775 fat 26.4 fiber 53.15525 protein 23.017025 fat 31.7525 sugar

Video: Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Fransk

20


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 11/01-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Nogle gange tager det bedste mad lang tid

Selvom at nogle af de bedste retter nogle gange tager rigtig lang tid, er det som reglen besværet værd - som fx denne franske traditionelle boeuf bourguignon.


Bœuf à la Bourguignonne, som den hedder på fransk, stammer fra den franske region Bourgogne, og derfor bruger man traditionelt set en flaske fra området. Hvis man har mod på at prøve andre langtidstilberedte retter, så kan vores populære osso buco, ungarsk gullasch eller pulled pork rub!

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Appelsin råcreme

Vegetar

Rør æggeblommer og sukker godt. Tilsæt reven appelsinskal og saft. Bland til sidst de stif...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2128
Opskrift

Marokkansk kyllingegryde

Stærk mad
Fjerkræ

Marokkansk kyllingegrydePartér kyllingen. Læg kyllingestykkerne i en skål sammen med krydd...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 5441
Opskrift

Tærte med skinke, ost og glaserede løg

Fedtfattig mad
Kødretter

Smør tærteformen med lidt olie og forbag dejen i 8-10 minutter. Stik evt. huller i dejen m...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2605

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag