Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 13471 calories 101.9775 carb 65.46775 fat 26.4 fiber 53.15525 protein 23.017025 fat 31.7525 sugar

Video: Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

20


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Tips & tricks

Nogle gange tager det bedste mad lang tid

Selvom at nogle af de bedste retter nogle gange tager rigtig lang tid, er det som reglen besværet værd - som fx denne franske traditionelle boeuf bourguignon.


Bœuf à la Bourguignonne, som den hedder på fransk, stammer fra den franske region Bourgogne, og derfor bruger man traditionelt set en flaske fra området. Hvis man har mod på at prøve andre langtidstilberedte retter, så kan vores populære osso buco, ungarsk gullasch eller pulled pork rub!

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Calzone pizza

Kødretter

Bland lunkent vand (cirka 27 grader) med gær og tilføj herefter alle de andre ingredienser...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1392
Opskrift

Torsk rørt med creme fraiche og urter

Fiskeretter

Riv torsken i grove stykker og læg den til side på en tallerken. Bland mayonnaise, crem...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2414
Opskrift

Havregrynskugler

Vegetar

Sådan laver du havregrynskugler(OPS! Med Frosne hindbær menes faktisk fryssetørrede hindbæ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 306

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag