Video: Cajungryde
CajungrydeKøkken:
Ingredienser:
Andet
13
Tilberedningstid
1 timer 5 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 tsk Olie
-
0.5 stk Løg
-
1 stk Bladselleri
-
0.5 stk Rød peberfrugt
-
0.5 stk Squash
-
0.5 stk Frisk grøn chili
-
1 spsk Smør
-
1 deciliter Hvedemel
-
1 tsk Køkkensalt
-
6 deciliter Vand
-
2 stk Kyllingebryst
-
250 gram Jambalayapølse
-
250 gram Frosne rejer
Cajungryde
Opvarm olien i en stor gryde over medium varme.
Svits de hakkede grøntsager samt finthakket chili, til løget er blevet blødt.
Fjern de svitsede grøntsager fra gryden og gem dem.
Smelt smørret i den samme gryde.
Rør mel sammen med smørret, til det er godt blandet, og tilsæt så salt og peber.
Varm melblandingen til den er brun, ca. 3-5 min.
Pas på ikke at brænde den på (rør rundt hele tiden).
Tilsæt vand.
Skru op til middelhøj varme.
Krydr med cayennepeber.
Rør de svitsede grøntsager i.
Tilsæt lidt vand, hvis saucen er for tyk.
Skru ned til svag varme.
Opvarm en separat gryde over middelhøj varme.
Steg kyllingetern, pølsebidder og rejer i gryden.
Når det er færdigt, tilsættes det til grøntsagsblandingen.
Retten simrer færdig i 35 min.
Spørgsmål:
går det bra med chorizo?
Svar:
Hej, det går bra, men se till att det är en som smakar en del ( hot )
Mvh Tomas
recept.se
22/01-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvad er det for nogle starutter, og hvor kan de købes? mvh Kim
Svar:
Jambalayapølser er en del af det amerikanske cajun/kreolske køkken.
Pølserne kan købes hos udvalgte slagtere.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
06/07-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asparges wraps
Sådan laver du asparges wrap. Trim aspargesene og blanchér dem i kogende vand. Bland mayo...
Langtidsstegt gris
Rids sværen godt, og gnid det godt med salt og lidt peber.Sæt svinet i ovnen ved 150 grade...
Anderledes tunsandwiches
Dræn tunen og del den i flager med en gaffel. Bland tun, hakket kål og reven gulerod. Bl...